EiendomsWatch

Solgte boliger for 2,1 milliarder i første kvartal

Profier og Neptune melder om et sterkt resultat i årets første kvartal.

PÅ TOPP: Anders Gregersen leder Neptune Properties, som høsten 2020 ble kjøpt av Bjørn Rune Gjelstens Profier Gruppen. Til høyre for Gregersen står markedsansvarlig i Profier, Kristen Rikter-Svendsen. Selskapene har solgt boliger for over to milliarder kroner på de tre første månedene av 2022. | Foto: Neptune Properties

Totalt var boligsalget til de to selskapene på nærmere 2,1 milliarder kroner de første tre månedene i 2022, ifølge en pressemelding fra Neptune Properties. Begge opplever en særlig stor kjøpsinteresse i Oslo og Bærum.

– Etter en normal januar, har vi har svært gode salgstall de siste seksti dager. Lanseringen av prosjektet Ensjøparken sammen med Kolberg Gruppen representerte alene salg for 1,1 milliarder i løpet av et par hektiske uker. 168 av 203 leiligheter ble revet bort, selv med høye priser på Ensjø har interessen vært enorm, sier Kristen Rikter-Svendsen, markedsansvarlig i Profier, i meldingen.

Han oppgir at et fortsatt godt salg i Bergen og Stavanger, og god interesse i Bærum, gjør at Profier rundet 1,5 milliarder kroner i omsetning hittil i år.

– Det er fin salgsflyt over hele landet, sier Rikter-Svendsen.

Neptune har også gode salgstall i Oslo. Jevnt godt salg på tre Ensjø-prosjekter samt lanseringen av Poppelhagen på Nordstrand har vært en suksess, og dette har ifølge selskapet gitt i overkant av 550 millioner kroner i samlet salg i årets første kvartal.

– Vi er godt fornøyde med dette, og ser frem til å lansere flere spennende prosjekter blant annet på Skøyen, Holmenkollen og Vinderen de neste seks månedene, sier Anders Gregersen, administrerende direktør i Neptune i pressemeldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch