Stavrum overtar toppjobben i Solon

Styret i Solon Eiendom har ansatt Jørgen Stavrum som ny administrerende direktør, etter Andreas Martinussens avgang i februar.
ERFAREN NYKOMMER: Jørgen Stavrum har jobbet med boligutvikling i over 20 år og kommer til Solon fra Obos. | Foto: Solon Eiendom
ERFAREN NYKOMMER: Jørgen Stavrum har jobbet med boligutvikling i over 20 år og kommer til Solon fra Obos. | Foto: Solon Eiendom

Stavrum trer inn i rollen allerede i juni, opplyser Solon den første onsdagen i mai.

Jørgen Stavrum er utdannet arealplanlegger fra NMBU og har jobbet med boligutvikling i Oslo og Østlandet i over 20 år. Han har jobbet med alle fasene innen eiendomsutvikling som tomtekjøp, utvikling og gjennomføring i blant annet Skanska, Peab, Höegh Eiendom, Fornebu Utvikling og Obos.

Solon Eiendom fremstår i mine øyne som nyskapende og modig, og boligene de har bygget har fanget oppmerksomheten til en hel bransje. Fokuset på god arkitektur og kvalitet i detaljer som folk er opptatt av, mener jeg har gitt et forsprang og en tydelig identitet som skiller seg positivt ut, sier Jørgen Stavrum i en pressemelding.

Videre forteller han at han gleder seg til å bli en del av selskapet, og ser frem til å utvikle flere gode prosjekter i både Stor-Oslo, men også i nye markeder for ham som Trondheim, Kristiansand og Stavanger. Han ser på dette som en fantastisk mulighet, og ser frem til å komme i gang før sommeren.

Siraj om Martinussens Solon-exit: – Vi er venner og godt forlikt

Allerede 1. juni vil Stavrum være på plass i Solons lokaler i Oslo.

«Dette gir han gode muligheter for å få et godt innblikk og forståelse for selskapet før ferien, samtidig som de ansatte får på plass en stødig og permanent leder relativt raskt», står det i onsdagens pressemelding.

Solon Eiendoms styreleder Finn Haugan er fornøyd med ansettelsen, og han har selv sittet i ansettelsesutvalget.

Jørgen ble valgt etter en prosess der vi har søkt aktuelle kandidater i samråd med rekrutteringsbyrå. I sluttfasen hadde vi flere dyktige å velge mellom, men Jørgen sin sterke kompetanse innen boligutvikling og ledelse skilte seg ut. Jeg har stor tro på at han er rett person til jobben, og at han sammen med ansatte vil klare å videreutvikle og løfte selskapet i årene som kommer, sier Haugan via meldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også