Selvaag Bolig bikker 7 milliarder i første kvartal

Selvaag har boliger for over 7 milliarder kroner under bygging for første gang på to år, ifølge rapporten for første kvartal.
Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik sier samtlige av selskapets avtaler med entreprenørene er låst til pris. | Foto: Vidar Sandnes
Selvaag Bolig-sjef Sverre Molvik sier samtlige av selskapets avtaler med entreprenørene er låst til pris. | Foto: Vidar Sandnes

I årets første tre måneder overleverte Selvaag Bolig 77 boliger og ved utgangen av første kvartal hadde selskapet 1361 boliger for 7034 millioner kroner under bygging. Det melder utbyggeren i en børsmelding i forbindelse med sin siste kvartalsrapport.

– Vi solgte boliger for over en milliard kroner i første kvartal, og har nå boliger for over 7 milliarder kroner under bygging for første gang på to år. Ved utgangen av kvartalet salgsgraden på 73 prosent, sier administrerende direktør Sverre Molvik via meldingen.

Alle boliger som er under bygging er kontrahert til fastpris og påvirkes ikke av økning i byggekostnader, ifølge ham.

– Vi gjennomfører prosjekter som planlagt og har god kontroll på kostnadssiden, sier Molvik.

Selv om det er varslet renteoppgang og økte byggekostnader for nye prosjekter, forventer Selvaag Bolig et godt og stabilt boligmarked fremover.

– Vi lykkes med å kontrahere prosjekter til bærekraftige priser, og det er historisk lav tilbudsside i Oslo-området. Vi har cirka 400 boliger i salg og planlagt salgsstart for ytterligere cirka 500 boliger i andre og tredje kvartal, sier Sverre Molvik.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også