EiendomsWatch

Norsk Eiendom krever økt utnyttelse for utbyggere langs Fornebubanen

Eksbyråd Tone Tellevik Dahl reagerer på kravene fra partiet hun tilhørte før hun skiftet beite til toppjobb i Norsk Eiendom. – Bransjen står klare til å fortette langs Fornebubanen, det er det ingen tvil om. Regulèr sånn at vi ser at dette kan regnes hjem, sier hun til EiendomsWatch.

TALLTELLER: Tone Tellevik Dahl leder Norsk Eiendom, og nå ber hun Oslo og Bærum kommuner om å gi eiendomsbransjen forutsigbarhet som gjør det mulig å øke bidraget sitt til å finansiere offentlig infrastruktur, som eksempelvis Fornebubanen. En bedre kostnadsfordeling lyder godt i hennes ører. – Jeg håper det smitter over på forhandlinger mellom kommunen og private som bidrar til infrastruktur, sier hun til EiendomsWatch. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Striden om hvem som skal ta ekstraregningen for Fornebubanen tilspisser seg, og igjen blir eiendomsutviklere bedt om å bidra mer.

– Oslo og Bærum kommuner er nødt å sikre høy nok utnyttelsesgrad på prosjektene til grunneierne slik at grunneierbidrag kan bære seg økonomisk, sier administrerende direktør Tone Tellevik Dahl i Norsk Eiendom til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch