Bulk kjøper tomt på næringsområde ved Gardermoen

Bulk Industrial Real Estate har kjøpt en tomt på 50 mål med opsjon på kjøp av ytterligere 213 mål på Herstua næringsområde i Nannestad kommune.
NY TOMT: Kjøpet innebærer at Bulk styrker sin satsing langs aksen Moss - Gardermoen, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate. | Foto: Bulk Industrial Real Estate
NY TOMT: Kjøpet innebærer at Bulk styrker sin satsing langs aksen Moss - Gardermoen, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate. | Foto: Bulk Industrial Real Estate

Tomten ligger sentralt plassert nær både Oslo lufthavn Gardermoen, E6 og E16, opplyser selskapet i en pressemelding. Planen er å bygge og leie ut topp moderne logistikk- og lagerbygg.

Aksen Moss-Gardermoen er spesielt viktig for logistikk- og distribusjonsvirksomheter, og Bulk er allerede etablert i Moss, Vestby, Vinterbro, Ausenfjell, Lindeberg, Gardermoen og Eidsvoll.

Kjøpet av tomt på Herstua er selskapets første etablering i Nannestad kommune.

– Herstua er ideelt plassert og vi regner med stor etterspørsel fra ledende logistikk- og distribusjonsaktører. Nå ser vi frem til å samarbeide med kommunen for å utvikle området slik at det både skaper verdier lokalt, men også ivaretar hensynet til natur og lokalmiljø, sier Nina Hage, leder for Bulk Industrial Real Estate.

Bulk har fra før utviklet industrieiendom i Oslo, Trondheim, Sverige og Danmark.

Siden starten i 2006 har Bulk bygget, og har under oppføring, mer enn 500.000 kvadratmeter industribygg for kunder som XXL, Postnord, Nille, Bring, Dachser og DSV.

I alle prosjekter legges det vekt på å gjøre byggeprosessene og byggene så miljøvennlige som mulig, blant annet ved å benytte byggeteknikk som reduserer energiforbruk og å tilrettelegge for bruk av solceller på tak.

Bulk sine standardiserte løsninger gir dessuten store muligheter for egentilpasning avhengig av leietagernes spesifikke behov.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også