Ragde Eiendom selger logistikkbygg i Trondheim til NREP Logicenters

NREP Logicenters gjør sin første investering utenfor Stor-Oslo når selskapet nå kjøper logistikkbygg av Ragde Eiendom.
SKIFTER EIER: Denne logistikkeiendommen er kjøpt av NREP Logicenters | Foto: Logicenters
SKIFTER EIER: Denne logistikkeiendommen er kjøpt av NREP Logicenters | Foto: Logicenters

NREP Logicenters har overtatt en ny logistikkeiendom på 18.000 kvadratmeter, som ligger omtrent en mil sør for Trondheim Sentrum, opplyser selskapet i en pressemelding.

I januar ble det klart at NREPs logistikkarm, Logicenters øker sin satsing i Norge ved å kjøpe 70.000 kvadratmeter utviklingstomt i Moss.

Nå er det klart at ekspansjonen fortsetter. Logistikkeiendomsaktøren har gjennomført en ny transaksjon der de kjøper eiendommene Løvåsmyra 2, 8 og 10 i Trondheim. Det er Logicenters første investering i Trondheim, og den første utenfor Stor-Oslo området.

Eiendommen har til sammen 18.000 kvadratmeter bebygget area, der Maskes moderne automatlager står for cirka 15.000 kvadratmeter. Det resterende arealet består av to mindre bygg som er leid ut til Nordic Crane, samt Ramudden.

–NREP Logicenters er svært fornøyde med kjøpet av vår første logistikkeiendom i Trondheim. Regionen er interessant, og med tanke på områdets sentrale posisjon i midten av Norge, er Trondheim et logisk neste steg for vår videre satsing når vi leter etter flere etableringsområder utenfor Osloregionen, sier Matthias Kettelhoit, administrerende direktør i Logicenters, i meldingen.

Det er Ragde Eiendom som selger eiendommen og Norion Næringsmegling har bistått som megler i transaksjonen.

–Dette er en moderne logistikkeiendom som har Trondheims beste mikrolokasjon for logistikkaktører. Eiendommen har solide og langsiktige leietagere, kombinert med langsiktige utviklingsmuligheter som gjør denne investeringen interessant for oss. Denne transaksjonen er en viktig del av NREP Logicenters videre ekspansjon i Norge, sier Jørgen Bråten Nordby, ansvarlig for norske investeringer i Logicenters.

Les også:

NREP Logicenters jakter flere eiendommer og planlegger et «svært bærekraftig» prosjekt

Logicenters kjøper tomt på 70.000 kvadratmeter i Moss

NREP Logicenters: – Vårt klimamål er mye mer ambisiøst enn det konkurrentene har

NREP Norge gjør endringer i ledelsen: – Vi skal fortsette veksten 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også