EiendomsWatch

Vil bygge en av Norges største lagerparker

Vestfold Næringsutvikling planlegger bygging av 11.500 kvadratmeter med lagerseksjoner i Holmestrand.

Foto: Vestfold Næringsutvikling

Nær E18 nord i Vestfold ligger Fibo næringspark, som Vestfold Næringsutvikling står bak. Nå melder Vestviken24 at selskapet vil bygge totalt åtte lagerbygg i området, som er regulert til lager, logistikk og industri med tilhørende kontor.

– Vi har planer om å bygge cirka 11.500 kvadratmeter med lagerseksjoner på tomta. Området vil bli en av Norges største med dette konseptet samlet på en plass, sier daglig leder i Vestfold Næringsutvikling AS, Runar Haug til avisen.

Selskapet har lagt ut byggetrinn 5 og 6 av sine lagerseksjoner for salg.

– Det er fortsatt stor etterspørsel i markedet. Vi holder nå på med planlegging og prosjektering av byggetrinn 7 og 8. Forventet salgsstart på disse er august 2022. Så det er fortsatt mange muligheter for de som ønsker å etablere seg hos oss, sier Haug til Vestviken24.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch