Selvaag kjøper mer logistikkeiendom på Romerike

Selvaag Eiendom har sikret seg nok et logistikkbygg etter å ha kjøpt et på 7500 kvadratmeter av Pareto. – Vi ser at dette er noe markedet etterspør, og plasseringen midt mellom Oslo og Gardermoen er optimal for mange, sier Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom.
KJØPT: Like før påskehøytiden setter inn melder Selvaag Eiendom å ha kjøpt denne logistikkeiendommen på Kjeller av Pareto.
KJØPT: Like før påskehøytiden setter inn melder Selvaag Eiendom å ha kjøpt denne logistikkeiendommen på Kjeller av Pareto.

Det nye kjøpet – Kjeller Vest 7 – ligger tett på selskapets øvrige logistikkeiendommer på Berger, og er i dag fullt utleid til verktøyprodusenten Hikoki, melder Selvaag Eiendom.

Selskapet mener at beliggenheten – med enkel adkomst fra både E6 og riksvei 22, samt kort avstand til Gardermoen og Oslo – er svært ettertraktet innen lager og logistikk.

– Eiendommen ligger gunstig posisjonert, med god synlighet og enkel adkomst fra E6. Vi ser at dette er noe markedet etterspør, og plasseringen midt mellom Oslo og Gardermoen er optimal for mange, sier administrerende direktør Cecilie Martinsen i Selvaag Eiendom via pressemeldingen.

Pareto er selger av eiendommen, som er oppført i 2006, og består av en tomt på nesten 12.000 kvadratmeter og et bygningsareal på drøyt 7.500 kvadratmeter. Rundt ti prosent av bygget benyttes i dag som kontor, og lagerdelen har en takhøyde på åtte meter.

«Det er godt med parkering på tomten, samt et romslig manøvreringsområde og kjøreporter med egen adkomst i bakre del av bygget», skriver kjøper.

Megler har vært 60 Grader Næringsmegling, mens Haavind og Newsec har bistått Selvaag Eiendom med henholdsvis juridisk og teknisk rådgivning.

Selvaag Eiendom eier allerede to logistikkeiendommer i Fjellboveien 7 og 13 på Berger. Dette logistikk-clusteret er i dag fullt utleid til byggevaregiganten Bauhaus og transportselskapet Freja.

– Vi merker at etterspørselen etter logistikkeiendommer nord for Oslo er økende, og at store aktører søker seg ut av sentrumskjernen til nye områder langs hovedinnfartsårene. Eiendommene våre på Berger og Kjeller har blant markedets mest etterspurte beliggenheter, og ligger strategisk plassert i forhold til utviklingen vi nå ser innenfor dette segmentet, sier Martinsen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også