Kjeldsberg skal forvalte 2,9 millioner kvadratmeter for Agri

Felleskjøpet Agri sin eiendomsportefølje på 1,3 millioner kvadratmeter eiendom og 1,6 millioner kvadratmeter tomteareal skal forvaltes av Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. – Dette passer oss veldig godt, sier daglig leder Erik Erlien i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning..
FORVALTER FOR AGRI EIENDOM: Daglig leder Erik Erlien i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. får storavtale. | Foto: Kjeldsberg Eiendomsforvaltning og Felleskjøpet. Collage: EiendomsWatch
FORVALTER FOR AGRI EIENDOM: Daglig leder Erik Erlien i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. får storavtale. | Foto: Kjeldsberg Eiendomsforvaltning og Felleskjøpet. Collage: EiendomsWatch

Etter en tilbudskonkurranse har Agri Eiendom valgt å inngå en rammeavtale om teknisk forvaltning av sine eiendommer med Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. Agri Eiendom utvikler og forvalter Felleskjøpet Agri sin eiendomsportefølje i Norge, og er en av landets største private eiendomsbesittere.

2,9 millioner kvadratmeter totalt

Felleskjøpet Agri sin eiendomsportefølje består av mer enn 300 eiendommer i Norge og Sverige, og utgjør et samlet volum på om lag 1,3 millioner kvadratmeter eiendom og 1,6 millioner kvadratmeter tomteareal.

Ved valg av leverandør er det lagt vekt på leverandørens kompetanse innenfor HMS, myndighetskrav, bærekraft og forvaltning av eiendommer, opplyser Kjeldsberg Eiendomsforvaltning i en pressemelding.

Videre har gjennomføringsevne, pris, systemer og opplegg for løpende samarbeid mellom partene vært med i vurderingen. Kjeldsberg Eiendomsforvaltning var den leverandøren som samlet sett kom best ut av tilbyderne på disse kriteriene.

– Vi har over en tid vurdert ulike modeller for hvordan vi fremover skal drive en enda bedre og mer effektiv og bærekraftig teknisk forvaltning av våre eiendommer. Vi er derfor svært fornøyde med å kunne inngå denne avtalen med Kjeldsberg Eiendomsforvaltning. Dette blir et stort og viktig løft for oss, uttaler daglig leder Henrik Krogh i Agri Eiendom i meldingen.

Formålet med avtalen er å styrke kvaliteten på den eiendomstekniske oppfølgingen av hver eiendom.

– Vi har lang erfaring og kunnskap

– Gjennom prosessene våre med Agri Eiendom har vi blitt kjent med en profesjonell og fremoverlent eiendomsaktør som har høye ambisjoner for en bærekraftig forvaltning og utvikling av sine eiendommer, forteller daglig leder Erik Erlien i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning.

–Vi har lang erfaring og kunnskap med store kunder med en variert og stor eiendomsmasse, så dette passer oss veldig godt. I tillegg synes vi selvsagt det er ekstra meningsfullt, spesielt i disse tider, å få jobbe med en eiendomsaktør som skal støtte et så sterkt samfunnsnyttig formål som det Felleskjøpet Agri har, sier Erlien

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også