Hjelde blir utleiedirektør i Alti

Harald Hjelde kom til Alti i fjor sommer. Nå blir han utleiedirektør.
BYTTER JOBB: Harald Hjelde blir utleiedirektør i Alti Forvaltning | Foto: Alti
BYTTER JOBB: Harald Hjelde blir utleiedirektør i Alti Forvaltning | Foto: Alti

Harald Hjelde vil fra 1. april gå over i ny stilling som utleiedirektør i Alti Forvaltning Han startet i Alti sommeren 2022, og har tidligere arbeidet som Leasing Director i Steen & Strøm, der han jobbet i nesten 10 år, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Som utleiedirektør vil Hjelde få ansvaret for å optimalisere utleiearbeidet i selskapets eiendomsportefølje, og skal bidra til at eiendommene til enhver tid har riktig leietakermiks og riktig leienivå. 

– Harald Hjelde vil bli ansvarlig for Key account management og regelmessig oppfølging av kjedene på overordnet nivå. Vi har stor tro på at utleiearbeidet vil styrkes gjennom denne omorganiseringen, både for våre leietakere og for organiseringen internt i Alti, uttaler Aage Lilleberg, eiendomsdirektør/COO i Alti Forvaltning, i meldingen.

Hjelde er siviløkonom fra University of Colorado at Boulder (CU) og har en Master of Business (MBA) fra BI. Fra 2008 til 2012 arbeidet Harald som eiendomssjef i Gresvig og Voice Norge.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo