EiendomsWatch

To Elverum-hoteller inngår partnerskap med Thon Hotels

Elgstua Hotell og Hotel Central i Elverum blir fra neste år Thon-partnere. – Vi er imponert over hva Thon Hotels har fått til de siste årene, sier daglig leder John Tømte i Elgstua AS, som eier og og drifter hotellene.

NY THON-DESTINASJON: Elgstua Hotell og Hotel Central på Elverum blir partnerhotell. | Foto: Thon Hotels

– Thon Hotels etablerer seg ved en ny destinasjon og øker vår dekningsgrad ytterligere i Norge. Til neste år vil vi tilby totalt 190 hotellrom i Elverum, noe som vil gagne våre gjester, sier Morten Thorvaldsen, konserndirektør for Thon Hotels, i en pressemelding.

– Elgstua Hotell ligger praktisk til langs Trondheimsvegen, og Hotel Central har en god beliggenhet i sentrum. Begge hotellene er nyrenoverte og flotte. Her satser vi på ferie- og fritidsreisende og bedriftsmarkedet. Lokalmarkedet i Innlandet blir også viktig. Vi ønsker våre nye partnerhoteller hjertelig velkommen, sier han.

I løpet av 1. kvartal 2022 blir Elgstua Hotell og Hotel Central fullverdige Thon Partner-hoteller.

Det er Elgstua AS som eier og drifter hotellene.

– Vi ser frem til at Elgstua Hotell og Hotel Central blir Thon Partner-hoteller til neste år. Vi er imponert over hva Thon Hotels har fått til de siste årene, og de ansatte ser også frem til å bli en del av en norskeid hotellkjede med store ambisjoner for fremtidens reiseliv, sier daglig leder John Tømte i Elgstua AS.

Elgstua Hotell, som ble bygget i 2013, har 107 gjesterom, mens Hotel Central har 83 gjesterom.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Trial banner

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch