Hotell- og kontoreiendom på Hasle selges

AF Gruppen og Höegh Eiendom vil selge sitt felleseide hotell- og kontorbygg på Hasle i Oslo til en «solid norsk eiendomsaktør». Førstnevnte forventer en gevinst på minst 60 millioner kroner.
Hotellet på Hasle har 208 rom og ble utviklet i samarbeid med Nordic Choice Hotels. Bygget består også av en kontordel. | Foto: AF Gruppen
Hotellet på Hasle har 208 rom og ble utviklet i samarbeid med Nordic Choice Hotels. Bygget består også av en kontordel. | Foto: AF Gruppen

Hasle Linje Næring DA, et selskap eid 49,5 prosent av AF Gruppen, 49,5 prosent av Höegh Eiendom og 1 prosent av Vind AS, har inngått intensjonsavtale med en «solid norsk eiendomsaktør» om salg av alle aksjene i selskapet Karvesvingen 7 AS, som eier bygget på samme adresse.

Det går frem av en børsmelding fra AF Gruppen fredag.

Karvesvingen 7 er et kombinert hotell- og kontorbygg på cirka 21.000 kvadratmeter og hovedleietakere er Nordic Choice Hotels og NENT, som begge flyttet inn i 2021.

Bygget er oppført av AF Gruppen og er BREEAM-NOR Excellent-miljøsertifisert.

Salget anslås til å gi en regnskapsmessig gevinst på minst 60 millioner kroner for AF Gruppen. Budet er betinget av styregodkjenning og tilfredsstillende due diligence.

Transaksjonen forventes gjennomført 1. april i år.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også