Höegh Eiendom satser på interne opprykk – Lene Busund inn i ny lederstilling

Höegh Eiendom mener en av nøklene til suksess er å hente fra egne rekker. Nå skal Lene Busund lede den digitale utviklingen i selskapet.
NY JOBB: Lene Busund lede den digitale utviklingen i Höegh Eiendom | Foto: Höegh Eiendom
NY JOBB: Lene Busund lede den digitale utviklingen i Höegh Eiendom | Foto: Höegh Eiendom

– Selskapets satsning på intern rekruttering er nøkkelen til å beholde gode kolleger. Det sier Lene Busund, som nå tar fatt på en nyopprettet lederstilling i Höegh Eiendom.

Etter 15 år i Höegh Eiendom går Lene Busund over i en ny rolle som leder for teknologi og kundeopplevelse. Busund blir dermed Höegh Eiendoms sentrale ressurs på teknologi, samtidig som hun får det overordnede ansvaret med å lede selskapets arbeid med kundetilfredshet.

– Vi skal flytte fokuset fra å være utleier til å være vertskap, og da trenger vi gode verktøy i prosessen, sier Busund i en pressemelding.

Hun sier at leietakerne stiller stadig høyere krav til Höegh Eiendom som eiendomsselskap.

– Digitale løsninger er blitt standarden i de fleste deler av samfunnet. For å kunne imøtekomme kundenes behov og ønsker også i fremtiden, er det viktig å ta i bruk teknologi som optimaliserer kundeopplevelsen, sier Busund.

Satser på interne opprykk

Busunds opprykk er nok et eksempel på Höegh Eiendoms vellykkede HR-strategi med å hente fra egne rekker. Målet er å beholde gode medarbeidere og sikre at viktig kunnskap og erfaring blir på huset.

– Höegh Eiendom er et seriøst og trygt selskap hvor man hele tiden får muligheten til å utvikle seg hvis man tar ansvar og viser initiativ. Jeg har vært med hele veien fra vi var ganske små, og det er

– Lene er en betrodd og godt likt medarbeider som har bygget kompetanse, utviklet seg og tatt nye steg hele veien. Hun er kvikk og har god IT-kompetanse, forteller forvaltningsdirektør Finn Halvorsen.

IT-bakgrunn

Busund kom til Höegh Eiendom med IT-teknisk bakgrunn i 2006, og tok eiendomsstudier ved siden av jobben. De siste årene har hun jobbet som forvalter på Hasle, og opparbeidet seg solid ekspertise innen drift og forvaltning.

Hun mener at IT-kompetanse blir stadig viktigere – også i eiendomsbransjen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også