EiendomsWatch

Höegh Eiendom henter nyansatte fra Undervisningsbygg og Forsvarsbygg

Höegh Eiendom styrker forvaltningsavdelingen med to nyansettelser.

TIL HÖEGH EIENDOM: Stian Langeid Knarbo-Dahl og Rita Barkholm bytter beite. | Foto: Colin Eick

Rita Barkholm (41) og Stian Langeid Knarbo-Dahl (36) er ansatt som henholdsvis leder drift og vedlikehold på HasleLinje og prosjektleder ettermarked næring i Höegh Eiendoms forvaltningsavdeling, fremgår det av en pressemelding.

Barkholm, som kommer fra Undervisningsbygg, er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Oslo, og tar over jobben fra Lene Busund, som går over i en nyopprettet stilling internt innen digitalisering og kundetilfredshet.

– Höegh Eiendom har et veldig godt rykte, spennende eiendomsmasse og ambisiøse, langsiktige planer, sier Barkholm.

– Rita er en faglig dyktig person, som vi tror kommer til å jobbe godt og systematisk med de eiendommene hun får ansvaret for. I tillegg har hun en del personlige egenskaper som vi ønsker å identifisere oss med, sier Höegh Eiendoms forvaltningsdirektør, Finn Halvorsen.

Stian Knarbo-Dahl har bakgrunn som møbelsnekker, fagskoleingeniør og prosjektledelse ved NTNU. Han kommer fra Forsvarsbygg og inn i en nyopprettet stilling som prosjektleder ettermarked næring.

– Stian er nytenkende, dynamisk og uredd, og skal bidra til å gjøre reklamasjonsprosessene opp mot leverandørene våre bedre, sier Halvorsen.

Knarbo-Dahl begynte i stillingen 15. november.

 

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch