EiendomsWatch

Höegh Eiendom henter nyansatte fra Undervisningsbygg og Forsvarsbygg

Höegh Eiendom styrker forvaltningsavdelingen med to nyansettelser.

TIL HÖEGH EIENDOM: Stian Langeid Knarbo-Dahl og Rita Barkholm bytter beite. | Foto: Colin Eick

Rita Barkholm (41) og Stian Langeid Knarbo-Dahl (36) er ansatt som henholdsvis leder drift og vedlikehold på HasleLinje og prosjektleder ettermarked næring i Höegh Eiendoms forvaltningsavdeling, fremgår det av en pressemelding.

Barkholm, som kommer fra Undervisningsbygg, er utdannet ingeniør ved Høgskolen i Oslo, og tar over jobben fra Lene Busund, som går over i en nyopprettet stilling internt innen digitalisering og kundetilfredshet.

– Höegh Eiendom har et veldig godt rykte, spennende eiendomsmasse og ambisiøse, langsiktige planer, sier Barkholm.

– Rita er en faglig dyktig person, som vi tror kommer til å jobbe godt og systematisk med de eiendommene hun får ansvaret for. I tillegg har hun en del personlige egenskaper som vi ønsker å identifisere oss med, sier Höegh Eiendoms forvaltningsdirektør, Finn Halvorsen.

Stian Knarbo-Dahl har bakgrunn som møbelsnekker, fagskoleingeniør og prosjektledelse ved NTNU. Han kommer fra Forsvarsbygg og inn i en nyopprettet stilling som prosjektleder ettermarked næring.

– Stian er nytenkende, dynamisk og uredd, og skal bidra til å gjøre reklamasjonsprosessene opp mot leverandørene våre bedre, sier Halvorsen.

Knarbo-Dahl begynte i stillingen 15. november.

 

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch