CIC kjøper hotelleiendom i vest

Etter å ha drevet hotellet i snart to år får CIC Hospitality kjøpe Park Inn by Radisson Haugesund Airport.
KJØPT: Park Inn by Radissson Haugesund Airport har blitt drevet av hotelloperatøren CIC Hospitality siden 1. september i pandemipregede 2020. Nå har selskapet også blitt den nye eieren av hotellet. | Foto: Radisson Hotels
KJØPT: Park Inn by Radissson Haugesund Airport har blitt drevet av hotelloperatøren CIC Hospitality siden 1. september i pandemipregede 2020. Nå har selskapet også blitt den nye eieren av hotellet. | Foto: Radisson Hotels

– Etter å ha leid hotellet av Knut Henderson i en periode er vi meget tilfredse med kjøpet av dette hotellet, og gleder oss til å utvikle det videre. Vi har allerede planlagt en oppgradering av blant annet gjesterommene og hotellets fellesarealer, sier administrerende direktør Matthias Tanski i CIC Hospitality i en pressemelding.

Sensommeren 2020 overtok selskapet driften av flyplasshotellet på Karmøy. Allerede da ble det klart at CIC Hospitality var en langsiktig leietager og ønsket å kjøpe hotellet.

Hotellet består av 117 rom, 9 konferanserom, restaurant og bar, gym og et stort antall parkeringsplasser.

– CIC Hospitality opererer i dag 17 hoteller der 14 er i Norge, 1 i København, og 2 pågående prosjekter i Danmark. Kjøp av eiendommen i Haugesund er del av den strategiske satsningen til CIC Hospitality, ved å etablere hoteller på viktige knutepunkter i Norden, sier Tanski via pressemeldingen.

Videre står det at salg av hotellet er noe Knut Henderson har planlagt over lang tid. Han er, sammen med Haugesund Boligbyggelag, i gang med oppføring av 72 leiligheter på Park Pluss.

Radisson Blu-hotellet, vegg-i-vegg med Park Pluss, skal totalrenoveres og driftes av CIC Hospitality.

«Leilighetsprosjektet er unikt ved at hotellet skal tilby beboerne en lang rekke tjenester og tilgang til hotellets mange fasiliteter», skriver selskapet.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

ÅRET RUNDT: Thor Thoeneie forteller at han badet året rundt - uansett. Her fra Cannes under Mipim i mars. | Foto: Privat

Oslo Airport City-sjefen: – Vi arbeider med planer for utvikling og utbygging av inntil en million kvadratmeter

Thor Thoeneie mener sosial- og økonomisk bærekraft konsekvent får for lite oppmerksomhet, noe som blant annet går utover utbyggernes forutsigbarhet. – Private utbyggere sitter på all risiko, sier han.

For abonnenter

Les også