EiendomsWatch

CIC kjøper hotelleiendom i vest

Etter å ha drevet hotellet i snart to år får CIC Hospitality kjøpe Park Inn by Radisson Haugesund Airport.

KJØPT: Park Inn by Radissson Haugesund Airport har blitt drevet av hotelloperatøren CIC Hospitality siden 1. september i pandemipregede 2020. Nå har selskapet også blitt den nye eieren av hotellet. | Foto: Radisson Hotels

– Etter å ha leid hotellet av Knut Henderson i en periode er vi meget tilfredse med kjøpet av dette hotellet, og gleder oss til å utvikle det videre. Vi har allerede planlagt en oppgradering av blant annet gjesterommene og hotellets fellesarealer, sier administrerende direktør Matthias Tanski i CIC Hospitality i en pressemelding.

Sensommeren 2020 overtok selskapet driften av flyplasshotellet på Karmøy. Allerede da ble det klart at CIC Hospitality var en langsiktig leietager og ønsket å kjøpe hotellet.

Hotellet består av 117 rom, 9 konferanserom, restaurant og bar, gym og et stort antall parkeringsplasser.

– CIC Hospitality opererer i dag 17 hoteller der 14 er i Norge, 1 i København, og 2 pågående prosjekter i Danmark. Kjøp av eiendommen i Haugesund er del av den strategiske satsningen til CIC Hospitality, ved å etablere hoteller på viktige knutepunkter i Norden, sier Tanski via pressemeldingen.

Videre står det at salg av hotellet er noe Knut Henderson har planlagt over lang tid. Han er, sammen med Haugesund Boligbyggelag, i gang med oppføring av 72 leiligheter på Park Pluss.

Radisson Blu-hotellet, vegg-i-vegg med Park Pluss, skal totalrenoveres og driftes av CIC Hospitality.

«Leilighetsprosjektet er unikt ved at hotellet skal tilby beboerne en lang rekke tjenester og tilgang til hotellets mange fasiliteter», skriver selskapet.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch