EiendomsWatch

Bonava henter ny regionsjef til kontoret i Bergen

Therese Braseth forlater Skanska for å bli regionsjef for Bonavas avdeling i Bergen.

FØRSTE DAG I NY JOBB: Therese Braseth startet fredag opp i jobben som regionsjef for Bonava Bergen. | Foto: Bonava

Therese Braseth er ansatt som ny regionsjef hos eiendomsutvikleren Bonava Bergen, melder selskapet i en pressemelding fredag formiddag.

Braseth kommer fra en stilling som prosjektsjef for «industri, bro og marine» i entreprenøren Skanska. Hun har tidligere vært eiendomssjef i Lindås kommune i fire og et halvt år. Før det jobbet hun i forskjellige stillinger i Veidekke. Braseth er utdannet sivilingeniør ved NTNU.

Det er en entusiastisk regionssjef som i dag har sin første dag på jobb i Bonava.

– Jeg har hørt så mye bra om Bonava, og kan nesten ikke vente med å begynne, sier hun i pressemeldingen.

I Skanska har Braseth blant annet vært prosjektsjef for bybane-traseen fra ADO til Kronstad i Bergen og CO2 mottaksanlegget Northern Lights på Kollsnes.

I tiden i Veidekke var Braseth blant annet prosjektleder for byggingen av ADO-svømmehall og Amalie Skram videregående skole i Bergen.

Braseth overtar stillingen til Andreas Hovden som tidligere i høst startet i ny jobb i Marin Eiendomsutvikling. Hovden skal lede utviklingen av det gamle verftsområdet på Laksevåg i Bergen.

Tidligere regiondirektør i Bonava skal utvikle nytt nabolag i Bergen 

Mer fra EiendomsWatch

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch