Tjore tilbake til Skanska

Håvard Tjore er selskapets nye regiondirektør i byggevirksomheten for Vestlandet.
PÅ'AN IGJEN: Skanska har fått Håvard Tjore tilbake til selskapet. Nå er han direktør for byggevirksomheten på Vestlandet. | Foto: Skanska Norge
PÅ'AN IGJEN: Skanska har fått Håvard Tjore tilbake til selskapet. Nå er han direktør for byggevirksomheten på Vestlandet. | Foto: Skanska Norge

Etter en periode utenfor Skanska har Håvard Tjore returnert til prosjektutvikleren og entreprenøren.

– Det er med stolt optimisme jeg nå har gått inn i stillingen som regiondirektør i Skanskas byggvirksomhet på Vestlandet. Med så mange dyktige medarbeidere i regionen og en tydelig strategi som er satt for perioden fremover, er jeg overbevist om at vi skal få til et positivt løft sammen, sier Tjore i en pressemelding mandag.

1. september tok han over for Jørgen Fjelstad, som har vært konstituert som regiondirektør i påvente av en varig erstatter. Tjore har ti års bakgrunn i Skanska, i tillegg til erfaring fra Obos og Peab. Skanska melder at de «ønsker å være den ledende, grønne prosjektutvikleren og entreprenøren, noe som gjør det naturlig å gå for prosjekter med høyt klima- og miljøfokus».

– Å kunne bli med på laget og jobbe for økt verdiskaping, styrket kompetanse og ikke minst å få ta del i reisen mot en grønnere byggebransje, er motiverende. Jeg ser frem til en veldig spennende tid fremover, forteller Tjore i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også