EiendomsWatch

Avgått toppsjef i J.B. Ugland Eiendom går til BRG Utvikling

Jill Akselsen er ansatt som daglig leder i BRG Utvikling. – Jeg er glad for å ha langsiktige eiere med et bredt nettverk i ryggen, sier hun.

NY TOPPJOBB: 1. februar 2022 er Jill Akselsen på plass som daglig leder i BRG Utvikling. | Foto: J.B. Ugland Eiendom

Ansettelsen av Jill Akselsen som daglig leder i BRG Utvikling kommer som et resultat av et ønske om å styrke satsingen på samspillsmodeller og utvikling av nye prosjekter i BRG-konsernet, sier styreleder Tore Thorstensen i en pressemelding.

– Jeg ser fram til å begynne på arbeidet med å legge en strategi for selskapet, og er glad for å ha langsiktige eiere med et bredt nettverk som Remefamilien og KB Gruppen i ryggen, sier Jill Akselsen.

Gikk etter uenighet

Akselsen kommer fra stillingen som administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom.

I oktober ble det kjent at Akselsen slutter i J.B. Ugland Eiendom «som følge av uenighet om retningen videre for selskapet».

Akselsen sa den gangen at en diskusjon hadde avdekket at hun og styret hadde ulikt syn på hvordan selskapet skal drives og utvikles i årene fremover.

Bred eiendomsbakgrunn

Før jobben J.B. Ugland Eiendom var Akselsen regionleder og juridisk leder i rådgiverfirmaet WSP Norge.

Hun har ifølge meldingen solid erfaring fra eiendomsbransjen og et bredt nettverk gjennom flere styreverv, blant annet Baneservice og NTNU.

Akselsen er også en av initiativtakerne bak Bygg Arena Arendal, et bransjeinitiativ for felles mønstring for bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen inn mot Arendalsuka.

Toppsjefen forlater J.B. Ugland Eiendom etter uenighet med styret 

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch