Toppsjefen forlater J.B. Ugland Eiendom etter uenighet med styret

Jill Akselsen slutter i stillingen som administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom.
GÅR AV: Jill Akselsen forlater J.B. Ugland Eiendom etter drøye tre år i sjefsstolen. | Foto: J.B. Ugland Eiendom
GÅR AV: Jill Akselsen forlater J.B. Ugland Eiendom etter drøye tre år i sjefsstolen. | Foto: J.B. Ugland Eiendom

I en pressemelding fra selskapet heter det at Akselsen slutter «som følge av uenighet om retningen videre for selskapet».

Akselsen sier i en kommentar i meldingen at en diskusjon har avdekket at hun og styret har ulikt syn på hvordan selskapet skal drives og utvikles i årene fremover.

– Da er den naturlige konsekvensen at vi skiller lag. Jeg er stolt over å ha ledet eiendomskonsernet de siste tre årene, og over den utviklingen som selskapet har vært gjennom i denne fasen.

I den samme pressemeldingen takker styreleder Johan Martin Ugland den avtroppende lederen for innsatsen.

– Vi takker Jill for innsatsen og det hun har tilført J.B. Ugland Eiendom i disse tre årene og ønsker henne lykke til videre.

Akselsen ble ansatt som administrerende direktør for J.B.Ugland Eiendom våren 2018. Hun kom da fra en stilling som regiondirektør/juridisk leder i WSP Norge.

J.B. Ugland Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap i Grimstad. Selskapet har i dag 17 prosjekter under utvikling og 700 boliger i tomtebanken. De årlige leieinntektene er ifølge selskapets nettside på 66 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

UNG I NÆRINGSEIENDOM: På onsdag deltok 70 medlemmer av Ung i Næringseiendom på en byvandringstour i Oslobukta hvor de fikk et unikt innblikk i hva som rører seg i området - i regi av deres sponsor Carucel Eiendom. | Foto: Ung i Næringseiendom

Ung i Næringseiendom på byvandring i Oslo

For abonnenter