EiendomsWatch

Toppsjefen forlater J.B. Ugland Eiendom etter uenighet med styret

Jill Akselsen slutter i stillingen som administrerende direktør i J.B. Ugland Eiendom.

GÅR AV: Jill Akselsen forlater J.B. Ugland Eiendom etter drøye tre år i sjefsstolen. | Foto: J.B. Ugland Eiendom

I en pressemelding fra selskapet heter det at Akselsen slutter «som følge av uenighet om retningen videre for selskapet».

Akselsen sier i en kommentar i meldingen at en diskusjon har avdekket at hun og styret har ulikt syn på hvordan selskapet skal drives og utvikles i årene fremover.

– Da er den naturlige konsekvensen at vi skiller lag. Jeg er stolt over å ha ledet eiendomskonsernet de siste tre årene, og over den utviklingen som selskapet har vært gjennom i denne fasen.

I den samme pressemeldingen takker styreleder Johan Martin Ugland den avtroppende lederen for innsatsen.

– Vi takker Jill for innsatsen og det hun har tilført J.B. Ugland Eiendom i disse tre årene og ønsker henne lykke til videre.

Akselsen ble ansatt som administrerende direktør for J.B.Ugland Eiendom våren 2018. Hun kom da fra en stilling som regiondirektør/juridisk leder i WSP Norge.

J.B. Ugland Eiendom er et eiendomsutviklingsselskap i Grimstad. Selskapet har i dag 17 prosjekter under utvikling og 700 boliger i tomtebanken. De årlige leieinntektene er ifølge selskapets nettside på 66 millioner kroner.

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch