Skjønhaug rykker opp og blir prosjektdirektør i KLP Eiendom

Erik Skjønhaug har de siste 12 årene vært prosjektleder i KLP Eiendom. Nå rykker han opp som selskapets prosjektdirektør.
RYKKER OPP: Erik Skjønhaug får direktørjobb. | Foto: KLP Eiendom
RYKKER OPP: Erik Skjønhaug får direktørjobb. | Foto: KLP Eiendom

Da Erik Skjønhaug begynte i KLP Eiendom, forvaltet selskapet en portefølje på 30 milliarder. I dag er den nærmere 100. Størrelsene og kompleksiteten på prosjektene har økt i takt med porteføljen.

– Erik har ledet flere av våre mest omfattende prosjekter og har hatt en viktig rolle de siste årene hvor selskapet har opplevd stor vekst. Som ny prosjektdirektør vil Eriks positivitet og evne til å løse utfordringer på strak arm være viktig, sier Ellen Langeggen, påtroppende direktør i KLP Eiendom, i en pressemelding.

– Jeg er svært takknemlig for denne muligheten, og ser frem til å lede vår kompetente prosjektavdeling i Oslo. KLP Eiendom har en flott portefølje av eiendommer og prosjekter. Vi har også et sterkt fokus på bærekraft og samfunnsansvar, som gjør meg motivert for å bidra til selskapets videre utvikling, forteller Erik Skjønhaug.

KLP Eiendom har ambisiøse mål for å redusere energiforbruket og CO2-utslipp i sin portefølje. I en bransje med betydelige miljøavtrykk, ser selskapet store muligheter for forbedringer og positiv påvirkning, heter det i meldingen. 

- Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene fra byggematerialer i våre prosjekter med 80% de neste ti årene. Suksessen avhenger av vår evne til å implementere ombruk og sirkularitet av materialer effektivt. Med vår eiendomsportefølje, intern ekspertise, og et nettverk av engasjerte samarbeidspartnere, er vi godt posisjonert for å ta en ledende rolle i denne omstillingen, sier Skjønhaug.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

Les også