Skjønhaug rykker opp og blir prosjektdirektør i KLP Eiendom

Erik Skjønhaug har de siste 12 årene vært prosjektleder i KLP Eiendom. Nå rykker han opp som selskapets prosjektdirektør.
RYKKER OPP: Erik Skjønhaug får direktørjobb. | Foto: KLP Eiendom
RYKKER OPP: Erik Skjønhaug får direktørjobb. | Foto: KLP Eiendom

Da Erik Skjønhaug begynte i KLP Eiendom, forvaltet selskapet en portefølje på 30 milliarder. I dag er den nærmere 100. Størrelsene og kompleksiteten på prosjektene har økt i takt med porteføljen.

– Erik har ledet flere av våre mest omfattende prosjekter og har hatt en viktig rolle de siste årene hvor selskapet har opplevd stor vekst. Som ny prosjektdirektør vil Eriks positivitet og evne til å løse utfordringer på strak arm være viktig, sier Ellen Langeggen, påtroppende direktør i KLP Eiendom, i en pressemelding.

– Jeg er svært takknemlig for denne muligheten, og ser frem til å lede vår kompetente prosjektavdeling i Oslo. KLP Eiendom har en flott portefølje av eiendommer og prosjekter. Vi har også et sterkt fokus på bærekraft og samfunnsansvar, som gjør meg motivert for å bidra til selskapets videre utvikling, forteller Erik Skjønhaug.

KLP Eiendom har ambisiøse mål for å redusere energiforbruket og CO2-utslipp i sin portefølje. I en bransje med betydelige miljøavtrykk, ser selskapet store muligheter for forbedringer og positiv påvirkning, heter det i meldingen. 

- Vi har en ambisjon om å redusere klimagassutslippene fra byggematerialer i våre prosjekter med 80% de neste ti årene. Suksessen avhenger av vår evne til å implementere ombruk og sirkularitet av materialer effektivt. Med vår eiendomsportefølje, intern ekspertise, og et nettverk av engasjerte samarbeidspartnere, er vi godt posisjonert for å ta en ledende rolle i denne omstillingen, sier Skjønhaug.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan