Dreyer går fra Heimstaden – blir administrerende direktør i Usbl

Christian Vammervold Dreyer går fra Ivar Tollefsen-systemet til toppsjef-stilling i Usbl. Han etterfølger Johan Bruun.
BYTTER BEITE: Christian Vammervold Dreyer blir Usbl-sjef. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen
BYTTER BEITE: Christian Vammervold Dreyer blir Usbl-sjef. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Direktør for kommunikasjon, samfunnskontakt og sosial bærekraft i Heimstaden Group/Fredensborg slutter. Christian Vammervold Dreyer tiltrer stillingen som administrerende direktør i boligbyggelaget Usbl senest 1. januar 2025.

– Usbl har et solid fundament skapt over generasjoner, og den viktige samfunnsrollen og de ambisiøse fremtidsplanene motiverer meg sterkt. På vegne av medlemmene har vi satt oss høye kommersielle og -bærekraftsmål. Sammen med dyktige kolleger i Usbl ser jeg frem til å nå disse målene og gripe mulighetene vi har for å utvikle Usbl videre, sier Christian Vammervold Dreyer i en pressemelding.

Dreyer var leder for Eiendom Norge fra 2013 til 2019 og var ifølge meldingen sentral i å bygge opp selskapet til å bli en ledende bransjeorganisasjon innen bolig- og bransjepolitiske spørsmål. I tillegg var han styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund fra 2008 til 2012, og har mer enn 25 års erfaring fra eiendomsbransjen, hvor av 15 av disse i toppleder-roller.

– Christians bakgrunn, kompetanse og verdier passer godt med Usbls rolle som medlemseid samfunnsaktør og -boligutvikler. Vi er fornøyde med å ha ansatt en av de som kan boligbransjen best i landet, men også en som kan bidra til å sette selskapets, og våre medlemmers, interesser på den politiske dagsorden og i det offentlige ordskiftet. Vi ser frem til å få Christian på plass, og ønsker han velkommen til Usbl, sier styreleder i Usbl, Ole Revhaug, i meldingen.

I mars ble det kjent at Johan Bruun gir som sjef for Usbl.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan