EiendomsWatch

Andreas Martinussen går fra Solon Eiendom – blir ny sjef for Nordr

Andreas Martinussen slutter som sjef for Solon Eiendom. Nå skal han lede Nordr.

BYTTER JOBB: Andreas Martinussen tar over jobben som Baard Schumann forlot i september. | Foto: Solon Eiendom

– En engasjert og inspirerende leder som passer perfekt for oppgaven, sier styreleder Andreas Oulie Nordr i en pressemelding i forbindelse med nyheten om at Andreas Martinussen blir ny sjef i selskapet.

Solon Eiendom skriver i en børsmelding at Martinussen slutter i selskapet senest 31. juli.

– Nordr er et av de mest spennende boligutviklingsselskapene i Skandinavia og har fortsatt et stort potensial. Dette er noe så sjeldent som et ungt selskap med lang historie, med pågangsmotet og entusiasmen til yngre selskaper og erfaringen og kunnskapen til veletablerte aktører, sier Martinussen i meldingen.

– Rett man til rett tid

Andreas Oulie mener Martinussen er rett person til rett tid:

– Vi er svært fornøyde med å få Andreas Martinussen med på laget. Han er en engasjert og inspirerende leder, har riktig bransjeerfaring og matcher ambisjonene til Nordrs eiere, sier Oulie.

Gjennom to perioder har Martinussen vært med på å bygge eiendomsutviklingsselskapet Solon, men har også fartstid fra Fredensborg Fritid, et selskap under Fredensborg-paraplyen.

Aglen fortsetter som sjef for Norge

Han tar over etter konstituert konsernsjef, Pål Aglen, som fortsetter som administrerende direktør for Nordrs norske virksomhet når Martinussen er på plass.

Aglen ble konstituert som toppsjef for Nordr da Baard Schumann gikk på dagen som administrerende direktør 6. september 2021.

Endelig oppstartsdato blir avklart i nær fremtid, opplyser Nordr.

Har 20.000 boliger under bygging

Nordr har nær 20.000 boliger under utvikling i Norge og Sverige.

Selskapet ble etablert i 2020 da et konsortium bestående av Fredensborg og Fredensborg Bolig, Norwegian Property og Union Real Estate Fund III Holding kjøpte eiendomsutviklingsvirksomheten til Veidekke AS.

Mer fra EiendomsWatch

Nytt tiltaksforbud hasteinnført i Oslo etter funn av kvikkleire

Plan- og bygningsetaten har sendt ut varsel til eiere av flere hundre eiendommer på Frysja om å ikke gjøre noe som kan medføre risiko for skred. Obos har fått det selskapet kaller en stoppordre og møter Oslo kommune sammen med Stor-Oslo Eiendom for å følge opp situasjonen rundt sitt felles byggeprosjekt.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch