Gunterberg rykker opp til sentral rolle i Nordr

Ylva Gunterberg er utnevnt til Chief of Operational Excellence i Nordr-konsernet. – Det er en sentral rolle som er etablert for konsernet, sier konstituert Nordr-sjef Pål Aglen.
PÅ PLASS: Ylva Gunterberg har fått ny jobb i Nordr. | Foto: Nordr
PÅ PLASS: Ylva Gunterberg har fått ny jobb i Nordr. | Foto: Nordr

Ylva Gunterberg, som tidligere var utviklingssjef for Nordr Sverige, tiltrådte 1. februar, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Ansettelsen er ifølge meldingen en del av Nordrs strategi om å skape et helhetlig konsern med virksomhet i to land. Gunterberg vil blant annet ha ansvar for konsernets felles utviklingsspørsmål, operasjonell effektivitet, produktstrategi og kvalitetsarbeid.

– Det er en sentral rolle som er etablert for konsernet som i stor grad matcher vår ambisjon om å bli et selskap i to land, hvor vi skaper synergier, effektivitet og resultater ved å jobbe tettere sammen, sier Pål Aglen, konstituert administrerende direktør i Nordr.

Ylva Gunterberg startet i selskapet i 2017, i daværende Veidekke Bostad, hvor hun var ansvarlig for produkt- og prosessutvikling for rekkehuskonseptet Flex. I februar 2021 gikk hun over til rollen som utviklingssjef for Nordr Sverige.

Ylva har bakgrunn som arkitekt med fokus på utvikling og industrialisering, og har tidligere hatt roller som utviklingssjef Bolig i NCC Construction og leder for design og FoU i Bonava.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også