EiendomsWatch

Gunterberg rykker opp til sentral rolle i Nordr

Ylva Gunterberg er utnevnt til Chief of Operational Excellence i Nordr-konsernet. – Det er en sentral rolle som er etablert for konsernet, sier konstituert Nordr-sjef Pål Aglen.

PÅ PLASS: Ylva Gunterberg har fått ny jobb i Nordr. | Foto: Nordr

Ylva Gunterberg, som tidligere var utviklingssjef for Nordr Sverige, tiltrådte 1. februar, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Ansettelsen er ifølge meldingen en del av Nordrs strategi om å skape et helhetlig konsern med virksomhet i to land. Gunterberg vil blant annet ha ansvar for konsernets felles utviklingsspørsmål, operasjonell effektivitet, produktstrategi og kvalitetsarbeid.

– Det er en sentral rolle som er etablert for konsernet som i stor grad matcher vår ambisjon om å bli et selskap i to land, hvor vi skaper synergier, effektivitet og resultater ved å jobbe tettere sammen, sier Pål Aglen, konstituert administrerende direktør i Nordr.

Ylva Gunterberg startet i selskapet i 2017, i daværende Veidekke Bostad, hvor hun var ansvarlig for produkt- og prosessutvikling for rekkehuskonseptet Flex. I februar 2021 gikk hun over til rollen som utviklingssjef for Nordr Sverige.

Ylva har bakgrunn som arkitekt med fokus på utvikling og industrialisering, og har tidligere hatt roller som utviklingssjef Bolig i NCC Construction og leder for design og FoU i Bonava.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch