EiendomsWatch

Nordr solgte for over en milliard i januar

Nordr solgte boliger for mer enn 1 milliard i januar. Årets sterke start på boligsalget skyldes flere velykkede salgsstarter på nye prosjekter og en sterk etterspørsel i storbyene. Nordr forventer en fortsatt sterk, eller veldig sterk prisutvikling i alle geografiske områder de er representert i.

REKORDSTERK: – Vi ser en av de sterkeste salgsmånedene noensinne, og definitivt den beste januar måned jeg noensinne har opplevd, sier konstituert konsernsjef i Nordr, Pål Aglen | Foto: Nordr

Januar blir ofte sett på som en av de svakere månedene i året i boligbransjen. Etter jul- og nyttårshøytiden er normalen at færre er villige til å gjøre større investeringsbeslutninger, som det å kjøpe seg ny bolig. Spørsmålet er om dette nå er endret.

– Vi ser en av de sterkeste salgsmånedene noensinne, og definitivt den beste januar måned jeg noensinne har opplevd, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen i en pressemelding fra Nordr.

Normalt skjer lanseringen av nye prosjekter litt senere på våren. Nordr har bevisst valgt å sette flere nye prosjekter ut i markedet, selv om det er januar.

I Bergen har Mølleneset-prosjektet vært en stor suksess, i Trondheim gir nye lanseringer på Lilleby sterkt salg, og det samme gjelder Løren Botaniske i Oslo. I Stockholm har datterselskapet Folkhems prosjekt Cederhusen hatt en fin salgsutvikling på det nyeste trinnet. I tillegg fortsetter eksisterende prosjekter å tiltrekke seg nye kjøpere.

– Etterspørselen påvirkes selvfølgelig av det sterke boligmarkedet i både Norge og Sverige. Men vi ser nå at det er mulig å selge like mange boliger nesten hver måned i året. De som er på utkikk etter nye boliger har jo de samme preferansene, uansett hvilken tid på året det er, sier Pål Aglen.

– Vi har hatt en fantastisk start på året og ser veldig positivt på 2022. Markedet er sterkt og understøttes av den høye etterspørselen, og den fortsatt svært begrensede tilgangen på nyproduksjon i storbyene. Det betyr at vi forventer en fortsatt sterk, eller veldig sterk prisutvikling i alle våre geografiske områder, avslutter Pål Aglen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch