Han er den nye Norden-sjefen for Newsecs forvaltningsteam

Eric Johansson rykker opp i Newsec og blir sjef for Norden med ansvar for forretningsområdet Property Asset Management.
OPP: Eric Johansson startet i Newsec i 2918. Nå får svensken ansvaret for å lede selskapets virksomhet innen eiendomsforvaltning i hele Norden.
OPP: Eric Johansson startet i Newsec i 2918. Nå får svensken ansvaret for å lede selskapets virksomhet innen eiendomsforvaltning i hele Norden.

Nyheten om svenske Johansson kommer fra Newsec, som har eiendomsverdier på rundt 680 milliarder svenske kroner fordelt på 50 millioner kvadratmeter under forvaltning.

– Det her er neste spennende steg på Newsecs reise i å transformere eiendomsbransjen. I sin nye rolle skal Eric spisse vårt digitale tilbud ytterligere og utfordre bildet av hva eiendomsforvaltning kan være, sier selskapets administrerende direktør Patrik Attemark i en pressemelding.

Newsec har over 2.400 ansatte innen de fire forretningsområdene eiendomsforvaltning, rådgivning, investeringsforvaltning og infra, og omtaler seg selv som den største aktøren i Norden og Baltikum.

– Jeg ser frem til å bidra til vår europeiske vekststrategi og fortsette å styrke Newsecs totaltilbud der nye tekniske lø.sninger og bærekraft står i sentrum. Mitt innledende fokus kommer til å være på å øke innovasjonstakten og etablere et fullt integrert tilbud på tvers av kompetanse- og landegrenser, sier Eric Johansson via pressemeldingen.

Johansson startet i Newsec i 2018 og fortsetter å være leder for den svenske virksomheten innen eiendomsforvaltning. Han erstatter Björn Lindeborg, som fortsetter i Newsec som seniorrådgiver.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også