EiendomsWatch

Newsec intensiverer fokuset på digitalisering og bærekraft – ny leder utpekt

Newsec lanserer et nytt initiativ, Newsec Digital Accelerator, for å styrke posisjonen innen digitalisering og bærekraft. Nå er det klart hvem som skal lede satsningen.

BYTTER JOBB: Christoffer Börjesson skal lede Newsec Digital Accelerator. | Foto: Lars Trangius / Fastighetsägarna

Christoffer Börjesson er utpekt til å lede satsningen med fokus på å videreutvikle Newsecs langsiktige arbeid med å digitalisere eiendomsbransjen, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Börjesson har ifølge meldingen lang erfaring innen digitalisering, internet of things og IT-sikkerhet i eiendomsbransjen. I 2021 begynte Börjesson i Newsecs morselskap, Stronghold Invest, som senior forretningsutvikler. Han har også bakgrunn som Digital Officer i Fastighetsägarna – det svenske eiendomsforbundet.

–Å være ledende innen innovasjon og nye tekniske løsninger har vært sentralt for Newsec i lang tid. Nå intensiverer vi vårt fokus for å kunne tilby markedets desidert mest digitale eiendomsforvaltning. Med Christoffers drivkraft og kunnskap på feltet ser vi frem til å skape stor verdi for våre kunder ved å muliggjøre deres digitaliseringsreiser, sier Patrik Attemark, administrerende direktør i Newsec, i meldingen.

Formålet med Newsec Digital Accelerator er å utforske nye forretningsmodeller og tjenester for å drive utviklingen av digitale eiendommer for både nye og eksisterende kunder.

– Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å bli mer bærekraftige, oppnå effektivitetsgevinster og øke verdien av deres porteføljer ved å pakke teknologi og tjenester som en komplett løsning. Smarte og sammenkoblede bygg gir eiendomsselskaper muligheter til å skape mer brukervennlige og fleksible miljøer for sine leietakere og møte de økende kravene fra reguleringer og investorer, sier Börjesson.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch