Newsec intensiverer fokuset på digitalisering og bærekraft – ny leder utpekt

Newsec lanserer et nytt initiativ, Newsec Digital Accelerator, for å styrke posisjonen innen digitalisering og bærekraft. Nå er det klart hvem som skal lede satsningen.
BYTTER JOBB: Christoffer Börjesson skal lede Newsec Digital Accelerator. | Foto: Lars Trangius / Fastighetsägarna
BYTTER JOBB: Christoffer Börjesson skal lede Newsec Digital Accelerator. | Foto: Lars Trangius / Fastighetsägarna

Christoffer Börjesson er utpekt til å lede satsningen med fokus på å videreutvikle Newsecs langsiktige arbeid med å digitalisere eiendomsbransjen, fremgår det av en pressemelding fra selskapet.

Börjesson har ifølge meldingen lang erfaring innen digitalisering, internet of things og IT-sikkerhet i eiendomsbransjen. I 2021 begynte Börjesson i Newsecs morselskap, Stronghold Invest, som senior forretningsutvikler. Han har også bakgrunn som Digital Officer i Fastighetsägarna – det svenske eiendomsforbundet.

–Å være ledende innen innovasjon og nye tekniske løsninger har vært sentralt for Newsec i lang tid. Nå intensiverer vi vårt fokus for å kunne tilby markedets desidert mest digitale eiendomsforvaltning. Med Christoffers drivkraft og kunnskap på feltet ser vi frem til å skape stor verdi for våre kunder ved å muliggjøre deres digitaliseringsreiser, sier Patrik Attemark, administrerende direktør i Newsec, i meldingen.

Formålet med Newsec Digital Accelerator er å utforske nye forretningsmodeller og tjenester for å drive utviklingen av digitale eiendommer for både nye og eksisterende kunder.

– Vi ønsker å hjelpe kundene våre til å bli mer bærekraftige, oppnå effektivitetsgevinster og øke verdien av deres porteføljer ved å pakke teknologi og tjenester som en komplett løsning. Smarte og sammenkoblede bygg gir eiendomsselskaper muligheter til å skape mer brukervennlige og fleksible miljøer for sine leietakere og møte de økende kravene fra reguleringer og investorer, sier Börjesson.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo