Yttervik blir fast leder for eiendomsutvikling i NCC

NCC Property Development Norway får fungerende leder Eirik Yttervik som sjef på fast basis. Han kommer fra stillingen som salgs- og markedssjef i divisjonen, og overtar formelt som ny leder fra 1. juli.
OPP: Etter fire år i NCC blir Eirik Yttervik formelt ansatt som leder for selskapets avdeling for eiendomsutvikling i Norge. | Foto: NCC
OPP: Etter fire år i NCC blir Eirik Yttervik formelt ansatt som leder for selskapets avdeling for eiendomsutvikling i Norge. | Foto: NCC

Selskapet opplyser om avgjørelsen i en pressemelding, der toppsjef Joachim Holmberg i NCC Property Development kommenterer dette på følgende vis:

– Jeg er svært tilfreds med å kunngjøre at Eirik Yttervik vil gå inn i rollen som Head of NCC Property Development Norway, det sikrer et videre stødig lederskap av divisjonen. Eirik har med suksess ledet det norske salgsteamet de siste årene og han har vist solide ferdigheter i å implementere våre langtidsplaner for PD Norge, sier Holmberg.

Yttervik har jobbet som Investment Manager og Head of Sales and Marketing i PD Norge siden 2018.

Før han startet i NCC var han blant annet Senior Director i CBRE. Yttervik jobbet også i Cushman & Wakefield Realkapital og har til sammen mer enn ti års erfaring som rådgiver/megler i eiendomsbransjen. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI.

– Jeg ser frem til å gå inn i denne rollen og få mulighet til å lede PD Norge sammen med de ansatte, våre kunder og øvrige kolleger i NCC, sier Eirik Yttervik, fungerende leder for PD Norge i pressemeldingen.

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også