Herstad tar over for Tunby som markedsdirektør i Avantor

Avantor-veteran Janne Herstad er utnevnt som ny direktør for utleie og marked i selskapet.
RYKKER OPP. Janne Herstad får direktørjobb i Avantor. | Foto: Avantor
RYKKER OPP. Janne Herstad får direktørjobb i Avantor. | Foto: Avantor

Owe Tunby har ledet avdeling for utleie og marked i Avantor i 17 år. Nå melder selskapet at Janne Herstad tar over stillingen fra 1. juli.

Herstad har vært salgssjef i Avantor siden 2007 og har hatt ansvar for utleie av næringslokaler i Nydalen. Før hun begynte i Avantor, jobbet Herstad som prosjektmegler i DNB.

– Jeg har vært i Avantor i mange år, og det har vært spennende å bidra til transformasjonen av Nydalen fra det industriområdet som det engang var. Vi har fortsatt planer om å utvikle Nydalen videre, og vi skal også ta med oss erfaringene herfra til vårt nye prosjekt, Kystbyen Slemmestad, sier Herstad i pressemeldingen.

– Vi utvikler hele nabolag

– I Avantor bygger vi ikke bare eiendommer, vi utvikler hele nabolag. Jeg setter stor pris på å jobbe i et selskap som tenker både helhetlig og langsiktig, og som tar ansvar for at både beboere og arbeidstakere trives i de områdene vi utvikler. Det sier jo sitt at jeg fortsatt vil jobbe i Avantor, selv etter 17 år, forteller hun om arbeidsplassen.

Som ny markedsdirektør vil Herstad fortsette å prioritere bærekraftige løsninger, med mål om å redusere ombygging for nye leietakere og tilby fremtidsrettede, funksjonelle og miljøvennlige alternativer. 

– Bærekraft er og har alltid vært en del av vår strategi. Vi velger løsninger som ivaretar både miljøet og våre kunders behov, avslutter hun.

Hun vil fortsette å ta vare på sine kunderelasjoner, men ser også frem til å bidra inn i ledelsen og ha personalansvar for avdelingen. 

Thorup har stor tro på Herstad

Administrerende direktør Øystein Thorup har stor tillit til Herstads tilnærming. 

– Janne har en imponerende evne til å bygge gode relasjoner med våre kunder og partnere, og det vil være verdifullt å ha hennes perspektiver i konsernledelsen. Jeg er sikker på at hun kommer til å gjøre en god jobb med å lede avdelingen vår, sier Thorup.

– Owe Tunby har vært en viktig bidragsyter og en pådriver til utviklingen av Nydalen og Avantor som selskap. Han fortsetter som rådgiver på markedssiden med hovedfokus på bolig og utvikling av Slemmestad, sier han.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan

Les også

FØR OG ETTER: Prosjektet før og etter behandlingen av PBE som medførte en redusering i antall etasjer. Selv om etaten er fortsatt ikke tilfreds med det arkitektoniske uttrykket, har de gitt tommel opp. | Foto: Lillestrøm Arkitekter

Obos og Nordr får tommel opp av PBE på Løren

For abonnenter

FANT LOKALER TIL LULULEMON: Lars Simen Paulgaard fra Malling & Co. | Foto: Eiendomshuset Malling & co

Åpner ny flagship store på Karl Johan