Entra-kontrakt med finansaktør i Vika

Entra inngår ny leiekontrakt for Cort Adelers gate 30 i Oslo. Leietaker er en aktør innenfor bank- og finanssektoren.
SKOLEBYGGET: Cort Adelers gate 30 ble oppført i 1889 for Christiania Tekniske skole og er tegnet av arkitektene Jacob Wilhelm Nordan og Victor Nordan. | Foto: Knut Neerland/Entra
SKOLEBYGGET: Cort Adelers gate 30 ble oppført i 1889 for Christiania Tekniske skole og er tegnet av arkitektene Jacob Wilhelm Nordan og Victor Nordan. | Foto: Knut Neerland/Entra

Entra har inngått en kontrakt for utleie av 1200 kvadratmeter med kontorlokaler i Cort Adelers gate 30 i Oslo sentrum, opplyser selskapet i en børsmelding.

Den nye kontrakten har en varighet på 10 år med start fra januar 2023. Avtalen gjelder for toppetasjen, og lokalene på 1200 kvadratmeter vil skreddersys den kommende leietakerens behov slik at de får en god standard med et moderne uttrykk. Leietaker er en aktør innenfor bank- og finanssektoren, utdyper Entra overfor EiendomsWatch.

Cort Adelers gate 30 ligger sentralt i Vika med kort avstand til Aker Brygge, Solli Plass og Nationaltheatret stasjon. Bygget består av åtte kontoretasjer og to underetasjer.

Eiendommen ble oppført i 1960 som et påbygg til det gamle ærverdige skolebygget fra 1889 som ligger vegg-i-vegg med kontoreiendommen. Bygget ble brukt som skolebygg frem til 2007, og ble totalrehabilitert og omregulert til kontor i 2008. Fellesarealene i eiendommen er oppgradert i 2018.

Det oppgis ingen kontraktsverdi, men kommunikasjonssjef Stein-Arne Tjore i Entra opplyser at de siden børsnoteringen i 2014 har valgt å sende børsmeldinger på leiekontrakter hvor totalverdien er over 20 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også