EiendomsWatch

Entra-sjefen mener bedrifter må tenke nytt rundt muligheten for konsentrasjonsarbeid på kontoret

Ingen er større i Norge på kontorutleie enn Entra. Toppsjef Sonja Horn deler deres erfaringer med hektiske dager i unntakstilstand og å sikre leietakere, som vil ha omtrent like mye plass som før – men også fleksibilitet til å tilpasse kontorene sine nye behov.

KONTORKJEMPE: Siden Statsbygg skilte ut kontor-delen av virksomheten sin ble Entra til i år 2000. Nå er staten ute av selskapet, som er markedsledende på utleie av kontor i Norge. Her er Entras administrerende direktør Sonja Horn under årets utgave av Evolve Arena. | Foto: Fabian Skalleberg Nilsen

Hjemmekontor, hybridkontor – og kontor. Alle steder eller måter å jobbe på som de fleste har vært innom det siste drøyt halvannet året.

– Jeg tror jo at vi har lært ganske mye de siste par årene. Mange bedrifter har sett at det fungerer godt å kunne jobbe fra flere steder. Også tror jeg at de ansatte har kjent på at det er ganske deilig å ha den fleksibiliteten, sier administrerende direktør Sonja Horn i Entra til EiendomsWatch.

Allerede abonnent? Logg inn.

Les hele artikkelen

Få tilgang i 21 dager gratis.
Det krever ikke kredittkort, og det vil ikke gå over til et betalt abonnement etter endt prøveperiode.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Flere tilbake på hjemmekontor

Høsten ser ut til å trekke flere tilbake til hjemmekontor. Fra juni er andelen som svarer at de primært jobber fra hjemmekontor doblet.

NVE krever flere undersøkelser av kvikkleiren på Skøyen

Statlige NVE og eksterne geoteknikere ber Oslo kommune om å utrede skredfaren nærmere etter kvikkleirefunnet som utløste byggeforbud på Oslos vestkant. Men kommunen må vente på skriftlige svar fra direktoratet før de kan gå videre med håndteringen.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch