Newsec henter ny toppsjef utenfor bransjen - vil ekspandere i Europa

Newsec har fått på plass en ny toppsjef; Patrik Attemark. Selskapet varsler ambisjoner om å etablere seg utenfor Norden og Baltikum.
NY SJEF: Patrik Attemark tar roret i Newsec. | Foto: Newsec
NY SJEF: Patrik Attemark tar roret i Newsec. | Foto: Newsec

Newsec har i dag over 2000 medarbeidere i Norden og Baltikum.  Nå er Patrik Attemark ansatt som ny toppsjef i Newsec. Han vil være på plass i løpet av desember, fremgår det av en pressemelding.

Attemark har ingen bakgrunn fra eiendomsbransjen, men kommer fra Semantix, som er en del av TransPerfect, verdens største leverandør av språk- og teknologiløsninger for globale bedrifter.

Samler dagens virksomhet

Attemark har europeiske ambisjoner og ønsker i løpet av de kommende årene at Newsec skal bli en ledende eiendomsrådgiver og -forvalter i Europa.

Hans første skritt blir å samle dagens virksomhet i syv land gjennom forretningsområdene Property Assat Management, Investment Management, Advisory og Infrastructure under en felles organisasjon og varemerke.

Ser plass for nordisk aktør

Max Barclay, som er sjef for Newsec Advisory, sier til svenske Fastighetsvärlden at det er flere grunner til at de nå føler seg klare til å vokse i resten av Europa:

– Vi tror det er plass til en nordisk aktør på det europeiske markedet. Generelt ligger Sverige og resten av Norden langt fremme når det gjelder bærekraftsspørsmål og digitalisering, hvor vi er overbevist om at vi kan bidra mye selv i de nye markedene vi går inn i, sier han.

– Vår virksomhet med omfattende oppdrag har vokst mye de siste årene med flere store oppdrag for europeiske institusjoner. Der har vi som mål å kunne vokse videre ved å følge nordiske kunder ut i Europa og støtte eksisterende europeiske kunder i deres hjemland, sier Barclay.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også