Entra signerer avtale med Red Bull

Red Bull Norway har signert en tiårig leiekontrakt med Entra for 1350 kvadratmeter med kontorlokaler på St. Olavs plass 5. - tvers over gaten til teknologifylte Rebel.
RED BULL FLYR TIL TULLIN: Red Bull flytter i juli 2023 til St. Olavs plass 5. | Foto: Illustrasjon fra 3D Estate
RED BULL FLYR TIL TULLIN: Red Bull flytter i juli 2023 til St. Olavs plass 5. | Foto: Illustrasjon fra 3D Estate

Energidrikkprodusenten får dermed kontorlokaler like ved en av sine viktigste målgrupper, nemlig det norske IT- og utviklingsmiljøet.

– Vi ser frem til å ønske Red Bull Norway hjertelig velkommen til Tullin og Entra. Red Bull er blant verdens sterkeste og mest innovative merkevarer, og at Red Bull flytter sitt norske kontor til St. Olavs plass 5 ser vi på som en bekreftelse på den positive forvandlingen som både eiendommen og Tullin-området er i ferd med å gjennomgå, sier Tore Bakken, direktør for marked og eiendomsutvikling i Entra, i en pressemelding.

Entra har også sendt ut en børsmelding om avtalen. Det blir ikke oppgitt noen verdi for avtalen i børsmeldingen, men Entra har en praksis der selskapet kun sender ut børsmeldinger på leiekontrakter der totalverdien er på over 20 millioner kroner.

Ifølge både børs- og pressemeldingen er nå utleiegraden på St. Olavs plass 5 nå 98 prosent, og det med cirka ett år igjen før åpningen. Andre bekreftede leietakere i bygget er blant annet WSP, Oslo Pensjonsforsikring, Geelmuyden Kiese og teknologimiljøet i Rebel.

I disse dager gjennomgår St. Olavs plass 5 en totalrehabilitert. Det trekantformede bygget er tegnet av arkitekten Erling Viksjø – av mange regnet som en av de viktigste arkitektene innen norsk modernisme. I rehabiliteringen har Entra benyttet seg av Mad Arkitekter og interiørarkitektene i Krohnark.

Les også:

Kontorbygget Rebel er fylt til randen – utvider til nabobygget

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch - meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også