EiendomsWatch

Har kjøpt for en milliard i Moss – ser hele tiden etter mer

I løpet av et par – tre år har Clarksons Platou Project Finance tilrettelagt eiendomshandler i Moss for rundt én milliard kroner. Og de er ikke mette ennå.

KJØPER I MOSS: Steffen Lilleng i Clarksons Platou Project Finance har tro på logistikkeiendom i Moss. | Foto: Lise Åserud/NTB og LinkedIn

– Vi er jo en aktør på er på jakt etter investeringsobjekter på vegne av investorene våre, og i Moss har vi vært med på eiendomskjøp for opp mot én milliard de siste to-tre årene, sier Steffen Lilleng i Clarksons Platou Project Finance til Moss Avis.

– Det har alle vært interessante eiendommer, og vi har tro på utviklingen i Moss både på kort og lang sikt. Det er et press i Oslo som gjør at det blir mer interessant å se på litt av de mer rimelige objektene i Stor-Oslo som jeg mener Moss mer og mer blir en del av, sier Steffen Lilleng til avisa.

Om det videre markedet for næringseiendommer i Moss sier han til avisa at han alltid ser etter nye muligheter, men at markedet i distriktet er mer begrenset.

– Vi ser etter eiendommer av en vis størrelse - gjerne over 150 millioner kroner, sier han og viser til at det skjer mye spennende på logistikksiden i Moss.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch