Niam har kjøpt kontorbygg i Nydalen

Satser videre i Norge med et nytt oppkjøp av kontoreiendom i Oslo.
Foto: Niam
Foto: Niam

Svenske Niam har kjøpt seg et 26.000 kvadratmeter stort kontorbygg i Nydalen, like nord for Oslo sentrum.

– Vi gleder oss over å anskaffe dette kontorbygget. Ikke bare har det en attraktiv beliggenhet, vi ser også stort potensial for eiendommen med muligheten til å styrke dens miljømessige profil ved å redusere energiforbruket og oppnå en grønnere og mer bærekraftig energimiks, sier selskapets transaksjonsdirektører i Norge, Torstein Bomann-Larsen og Thomas Fiskerstrand, i en pressemelding.

De siste fire månedene har den svenske fondsforvalteren Niam kjøpt seg opp i det norske eiendomsmarkedet med omtrent 58.000 utleibare kvadratmetre. Alle oppkjøp er kontoreiendommer med en stor andel stabile offentlige leietakere.

Niam har jobbet tett med Led Management i forbindelse med transaksjonen.

– Det har vært en glede å gjennomføre denne transaksjonen med Niam i Oslo. Eiendommen er godt posisjonert i et marked vi tror vil utvikle seg positivt i årene som kommer også, sier Morten Roland, administrerende direktør i Led Management via meldingen.

STEDLIG LEDER: Transaksjonsdirektør Torstein Bomann-Larsen er blant dem som jobber med inntoget i Norge for den svenske fondsforvalteren Niam. | Foto: Niam
STEDLIG LEDER: Transaksjonsdirektør Torstein Bomann-Larsen er blant dem som jobber med inntoget i Norge for den svenske fondsforvalteren Niam. | Foto: Niam

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også