Vogl ekspanderer internasjonalt – tre nye ansatt

I dag åpner Vogl (tidligere Flexspace) i Stockholm, før fem nye markeder står for tur i år. Samtidig rapporterer selskapet om to nyansatte i Norge og én i Sverige.
NYE VOGL-FJES: Serine Waldeland Aas, Lauritz Meinich Kittelsen og Susanne Morandini. | Foto: Vogl
NYE VOGL-FJES: Serine Waldeland Aas, Lauritz Meinich Kittelsen og Susanne Morandini. | Foto: Vogl

Vogl (tidligere Flexspace) har i løpet av de to siste årene formidlet kontorer til over 80 selskaper fordelt på over 40 ulike lokasjoner i Oslo og Amsterdam.

Nå vokser selskapet både i Norge og internasjonalt, og med frisk kapital og flere nye ansettelser er selskapet nå over i en scale-up fase, skriver selskapet i en pressemelding.

I dag åpner Vogl dørene til sitt Stockholm-kontor. Sverige blir med dette det tredje markedet selskapet går inn i.

Susanne Morandini er ansatt som Country Manager, og har mange års erfaring med fleksible kontorer fra IWG (Spaces, Regus). 

Rett over sommeren åpnes dørene i Paris og Berlin. og ytterligere tre nye markeder i løpet av 2022.

Ansetter i Norge

Vogl ekspanderer også i Norge. Lauritz Meinich Kittelsen er ansatt til å lede salgsavdelingen i Norge, og kommer fra rollen som formuesforvalter i Storebrand.

Han vil bli assistert av Serine Waldeland Aas som er ansatt som Sales Intern.

– Vogl er et prop-tech selskap, der vårt kjerneprodukt er kontorutleie på fleksible betingelser. Dette markedet er i sterk vekst, og med vår internasjonale ekspansjon sikrer vi tidlig markedsposisjon, sier Vogl-sjef Michael Angelo Justiniano i meldingen.

– I unik posisjon

Vogl samler alle tilbydere av kontorer med fleksible betingelser, typisk kontorhoteller og co-working aktører inn i én plattform der kunden kan sammenligne pris, lokasjon og fasiliteter opp mot hverandre. 

– Dette setter oss i en unik posisjon til å samle kundedata fra et internasjonalt marked, som gagner både operatører og våre kunder for å sikre optimale kontorløsninger som er tilpasset kundenes behov i sanntid, sier styreleder Salman Saeed.

Høsten 2021 hentet selskapet 12 millioner kroner til en verdsettelse på 72 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også