Flexspace ut – Vogl inn: – Tiden er inne for å endre til et nytt navn

Vogl er det nye navnet til kontorutleie-selskapet Flexspace. – Vi ønsker å skape en tydeligere og mer unik profil som skiller seg ut, sier markedssjef Dina Moldestad
VOGL-TEAMET: Administrerende direktør Michael Angelo Justiniano, markedssjef Dina Moldestad, CTO Runar Løken og head of expansion, Giulia Crescenti med nytt navn og ekspansjonsplaner. | Foto: Vogl
VOGL-TEAMET: Administrerende direktør Michael Angelo Justiniano, markedssjef Dina Moldestad, CTO Runar Løken og head of expansion, Giulia Crescenti med nytt navn og ekspansjonsplaner. | Foto: Vogl

Flexspace endrer nå navn til Vogl.com. Vogl står for Vacant Offices at Great Locations.

– Vi mener at vi med et kortere og mer særeget navn enklere vil kunne guide kunden inn på vår plattform, og i tillegg skape en tydeligere og mer unik profil som skiller seg ut i et ellers tradisjonelt kontormarked, sier markedssjef Dina Moldestad i en pressemelding.

Økt teknologifokus

Hun sier at de med sin nye CTO Runar Løken i spissen nå vil øke fokuset på teknologi-delen av selskapet, med optimalisering av måten de samler data på. 

– I tråd med dette og at vi vokser internasjonalt, er tiden inne for å endre til et nytt navn som omfavner både vårt kjerneprodukt og vår digitale posisjon, sier Moldestad.

Anders Buchhardt inn

Vogl (tidligere Flexspace) gjennomførte høsten 2021 en overtegnet emisjon hvor det ble hentet 12 millioner kroner til en verdsettelse på 72 millioner kroner. Der deltok blant annet Anders Buchardt og gikk samtidig inn i styret. 

Vogl har levert kontorer til 75 selskaper fordelt på over 40 ulike lokasjoner i løpet av de to siste årene i Oslo og Amsterdam. Nå vokser selskapet både i Norge og internasjonalt, med planlagt etablering i seks nye markeder i løpet av 2022. I juni skal Vogl åpne i Stockholm.

Styreleder Salman Saeed: – I unik posisjon

Med frisk kapital og flere nye ansettelser det siste året er selskapet nå over i en oppskaleringsfase.

–Vogl er et prop-tech-selskap, der vårt kjerneprodukt er kontorutleie på fleksible betingelser. Vi samler alle tilbydere av kontorer med fleksible betingelser, typisk kontorhoteller og co-working aktører, i det lokale kontormarkedet inn i én plattform der kunden enkelt kan sammenligne pris, lokasjon og fasiliteter opp mot hverandre. Dette setter selskapet i en unik posisjon til å samle kundedata fra markedet, som gagner både operatører og våre kunder for å sikre optimale kontorløsninger som er tilpasset kundenes behov i sanntid, sier styreleder Salman Saeed i meldingen.

Les også:

Flexspace henter penger, ekspanderer og får inn Buchardt som investor og styremedlem

Flexspace etter emisjon: – Vi er meget godt fornøyde med resultatet, og kan nå gi gass

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også