Flexspace etter emisjon: – Vi er meget godt fornøyde med resultatet, og kan nå gi gass

Flexspace rapporterer om overtegning i emisjonen i selskapet. 128 investorer investerte via plattformen Dealflow.
STRÅLENDE FORNØYD: Flexspace-sjef Michael Angelo Justiniano får inn 12 millioner kroner gjennom en emisjon. | Foto: Øystein Byberg
STRÅLENDE FORNØYD: Flexspace-sjef Michael Angelo Justiniano får inn 12 millioner kroner gjennom en emisjon. | Foto: Øystein Byberg

Kontorformidleren Flexspace avsluttet fredag en vellykket emisjon via plattformen Dealflow. Målet var satt til 10 millioner kroner med mulighet for utvidelse, og endte hele 20 prosent over, på rett over 12 millioner kroner.

– Vi er meget godt fornøyde med resultatet, og kan nå gi gass. Pengene går til ansettelser av nøkkelpersoner, ekspansjon til 16 europeiske markeder de neste to årene, samt videreutvikling av den digitale plattformen, sier Michael Angelo Justiniano, administrerende direktør i Flexspace, i en pressemelding.

Som EiendomsWatch har skrevet tidligere kommer hotellinvestor Anders Buchardt inn som investor og styremedlem.

Johan B. Backe, fjerde generasjon i Backe, eier allerede i underkant av fire prosent og øker sin eksponering til fem prosent.

Terje Ermesjø, tidligere finansdirektør i Höegh Eiendom, både investerer i Flexspace og blir med i «Advisory Board». Samtidig fortsetter Aspelin Ramm-sjef Gunnar Bøyum i Advisory Board.

Flere ansatte og eksisterende investorer deltok også i denne runden.

– Vi hentet inn penger på 60 millioner kroner og er dermed etter emisjonen på 12 millioner kroner verdsatt til 72 millioner kroner, opplyser Justiniano til EiendomsWatch.

128 investorer

– 128 investorer investerte et gjennomsnittlig beløp på cirka 94.000 kroner. Dette er mer enn dobbelt så høyt som snittet for alle våre kampanjer, og viser at mange småinvestorer har stor tro på Flexspace. Vi gratulerer hele teamet med en vellykket emisjon, og gleder oss til å følge utviklingen videre, uttaler Ole B. Larsen, COO i Dealflow.

På et snaut år i drift har Flexspace formidlet leiekontrakter til en verdi av cirka 45 millioner kroner i Oslo og Amsterdam, og ser en kraftig økning i markedet for fleksible kontorer.

– Vi er svært takknemlige for alle som har troen på oss og konseptet vårt, og skal jobbe meget hardt for at Flexspace blir verdens ledende digitale plattform for fleksible kontorlokaler, sier Justiniano i meldingen.

– Airbnb for kontorlokaler

Flexspace har en visjon om å gjøre det enklest mulig for små og mellomstore bedrifter i Norge å finne nye kontorlokaler med fleksible vilkår. Selskapet bistår og formidler leietakere til fleksible kontorlokaler.

– Vi skal bli en slags Airbnb for kontorlokaler. Analyseselskapet JLL har tidligere anslått at 30 prosent av kontorene i 2030 vil være fleksible. I Oslo i dag er andelen kun to prosent, og i Europa er snittet på under 10 prosent. Kontormarkedet vil vokse fremover, men spådommen er at fleksible lokaler vil vokse langt raskere, sa Justiniano til EiendomsWatch i slutten av september.

» Flexspace henter penger, ekspanderer og får inn Buchardt som investor og styremedlem

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også