EiendomsWatch

KMC Properties-investering blir 62 millioner dyrere

KMC Properties jekker opp investeringskostnaden i forbindelse med bygging av slakteri i oppdrettsbransjen til nærmere 700 millioner kroner.

BYGGER SLAKTERI: KMC-sjef Liv Malvik skal bygge for Slakteriet Holding. | Foto: KMC Properties

Eiendomsselskapet KMC Properties meldte i august 2021 om en intensjonsavtale for byggingen av et slakteri for Slakteriet Holding, et av Norges største slakteselskaper innen oppdrett.

KMC Properties skriver i en børsmelding torsdag at det nå er inngått en aksjekjøps- og leieavtale. Leiekontrakten går i første omgang over 20 år, med opsjoner på fire forlengelser på fem år hver.

Investeringen er nå anslått til om lag 682 millioner kroner, mot et anslag på 620 millioner kroner i fjor sommer. Yielden anslås imidlertid fortsatt til 6,75 prosent.

Avtalene inkluderer kjøp av tomter og foreløpig arbeid for 41,3 millioner kroner.

Det opplyse videre at utviklingsprosjektet går i henhold til plan og at det er ventet å være fullført i løpet av første halvår 2024.

Avtalene er blant annet betinget av finansiering.

Mer fra EiendomsWatch

KMC Properties kjøper eiendom for 2 milliarder

KMC Properties varsler kjøp av opp til 24 eiendommer og en tomt i Norge, Sverige, Tyskland, Belgia, Polen, Finland og Danmark fra industriselskapet Bewi. Selskapet. – Dette er en transaksjon som endrer KMC Properties, sier administrerende direktør Liv Malvik.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch