Toyota-selskap flytter inn hos Fabritius på Gardermoen

Nybygg på over 9000 kvadratmeter i Oslo Logistikkpark Gardermoen får Toyota Material Handling Norway som leietaker.
FÅR NY LEIETAKER: Fabritius Gruppens Oslo Logistikkpark | Foto: Fabritius Gruppen
FÅR NY LEIETAKER: Fabritius Gruppens Oslo Logistikkpark | Foto: Fabritius Gruppen

Toyota Material Handling Norway flytter inn i Fabritius Gruppens Oslo Logistikkpark Gardermoen med sitt nye logistikk- og servicesenter, opplyses det i en pressemelding.

Prosjektet skal gjennomføres etter den såkalte Fabritius-modellen, med et tett samarbeid mellom byggherre, leietaker og entreprenør. Toyota Material Handling Norway blir med dette den tredje leietakeren inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen hvor Sport Holding og OneMed Services allerede er på plass. Det er fremdeles store klargjorte utviklingstomter tilgjengelig på området.

Bygget som skal stå ferdig sommeren 2025 blir på i overkant av 9000 kvadratmeter. Det er entreprenør Veidekke Logistikkbygg som skal stå for oppføringen.

– Ett nytt bygg på Gardermoen er med på å optimalisere vår LEAN-tankegang gjennom funksjonelle areal og effektive kvadratmeter. Våre kjerneverdier er dypt forankret i samtlige prosesser hos oss. Kontinuerlig forbedring, Kaizen, er en av kjerneverdiene som ble avgjørende da vi tok valget om å bygge nytt Fleet Management Center på Gardermoen, sier administrerende direktør Lars Kleveland i Toyota Material Handling Norway i meldingen.

– Vi i Toyota Material Handling har også forpliktet oss til netto nullutslipp fra egen virksomhet innen 2033, og det nye bygg vil bidra til å nå dette målet, fortsetter Kleveland

Kleveland tar med seg en voksende virksomhet og rundt 85 årsverk fra nåværende kontor i Oslo til nye og moderne lokaler på Gardermoen.

Oslo Logistikkpark Gardermoen (OLG) er en del av Norges mest sentrale knutepunkt for logistikk, Gardermoen Næringspark.

– Vi er godt fornøyde med at Toyota Material Handling Norway AS har valgt å legge sitt anlegg til Oslo Logistikkpark Gardermoen og vi ser frem til et langt og godt samarbeid» sier daglig leder i Fabritius, Erik Stensli.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også

HAR GÅTT BORT: Advokat Pål Martin Sand. | Photo: Dæhlin Sand Advokatfirma

Pål Martin Sand er død