OneMed Services flytter inn i 19.000 kvadratmeter på Gardermoen

– Logistikkbygget skal dekke fremtidige behov for eksisterende og nye kunder, sier daglig leder i OneMed Services, Knut Pettersson.
GOD PLASS: OneMed Services flytter inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen med nytt logistikksenter. Bygget blir på i overkant av 19.000 kvadratmeter. | Foto: Illustrasjon: OneMed Services AS
GOD PLASS: OneMed Services flytter inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen med nytt logistikksenter. Bygget blir på i overkant av 19.000 kvadratmeter. | Foto: Illustrasjon: OneMed Services AS

OneMed Services flytter inn i Oslo Logistikkpark Gardermoen med nytt logistikkbygg. Bygget blir et moderne lagerbygg og skal stå ferdig vår/sommer i 2024. Størrelsen på logistikkbygget blir på i overkant av 19.000 kvadratmeter, står det i en pressemelding.

Selskapet samlokaliserer en rekke lagerlokasjoner de har i Stor-Oslo i dag, i sitt nye logistikkbygg. Logistikkbygget skal tilpasses deres krav og miljøprofil og det er lagt opp til BREEAM VeryGood sertifisering med blant annet solceller på taket. 

Daglig leder i OneMed Services, Knut Pettersson, sier at bygget skal dekke fremtidige behov for kundene deres.

– Det nye logistikkbygget skal dekke fremtidige behov for eksisterende og nye kunder. Bygget vil være et supplement til dagens virksomhet på Berger Industriområde i Lillestrøm kommune, sier Pettersson.

Oslo Logistikkpark Gardermoen (OLG) er en del av Norges mest sentrale knutepunkt for logistikk, Gardermoen Næringspark. Det tilbys lager- og logistikkbygg på to sentralt plasserte tomteområder på til sammen 1000 dekar. OLG eies av eiendomsutviklerne Fabritius, Ferd Eiendom og Nordr.

Daglig leder i Fabritius, Asgeir Solheim, synes område er spennende for logistikk og beredskap, med store regulerte tomter til lager.

– Området har videre en strategisk beliggenhet i forhold til kjøre- og hviletider for logistikk til store deler av landet. Vi i Fabritius synes det er spesielt hyggelig å igjen kunne være med på å levere et anlegg til OneMed Services som vi har meget god erfaring med fra tidligere, og vi ser frem til et fortsatt godt samarbeid, sier Solheim.

Det er Veidekke Logistikkbygg som skal stå for oppføringen av logistikkbygget OneMed Services flytter inn i. OneMed Services er en 4. parts logistikkleverandør, med hovedfokus mot helselogistikk.

Økt omsetning for norske kjøpesentre

Oslo Pensjonsforsikring om Økern Portal: – Vi er tilfredse med progresjonen i utleiearbeidet og utleiegraden

Leietakerundersøkelse: Beliggenhet er viktigst, men pris veier også tungt

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

GG Gruppen: Carl Haakon «Bobo» Garder og hans sønn Carl-Stener driver og eier selskapet bak Viken Park. – Med all respekt for verneinteressene: utvikling krever arealer, sier de. | Foto: Jørgen Fjellheim / EiendomsWatch

Viken Park: Carl Haakon «Bobo» Garder om kritikken, natur vs. miljø, systemet og støtte fra bransjen

Næringsparken kan bli et av de største naturinngrepene i norgeshistorien, ifølge NRK. – Man må knuse noen egg for å lage omelett, sier «Bobo», som mener at prosjektet vil være positivt for miljøet.

For abonnenter

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo

Les også

UTVIDER I OSLO: Anker Studentbolig får flere utleieobjekter i sentrum av hovedstaden. | Foto: Anker Studentbolig

Kontorer blir studenthybler i Oslo