EiendomsWatch

Pareto Eiendomsfelleskap med attraktiv posisjonering rett ved E6

Pareto Eiendomsfellesskap har sikret seg en logistikkeiendom i Ullensaker.

KJØPER KOMBIEIENDOM: Investeringsdirektør Jonathan Barfod i Pareto Alternative Investments forteller at de har kjøpt Dyrskueveien 13 ved Ullensaker på vegne av Pareto Eiendomsfellesskap. | Foto: Pareto Alternative Investments

Pareto Alternative Investments har på vegne av Pareto Eiendomsfellesskap (PEF) kjøpt Dyrskueveien 13 ved Ullensaker. Selgeren er Oslo Pensjonsforsikring.

– Vi er svært fornøyd med kjøpet av Dyrskueveien 13, som er en verdiøkende eiendom med en strategisk beliggenhet og potensial for videreutvikling av ytterligere 5000 kvadratmeter, sier investeringsdirektør Jonathan Barfod i en pressemelding fra Pareto Alternative Investments.

Dyrskueveien 13 har 14.614 kvadratmeter BTA fordelt på lager, produksjonslokale og kontorfløy. Bygget sto ferdig i 2001 og ble utvidet i 2009 og 2016.

– Eiendommen passer veldig godt inn i fondets eksisterende portefølje og er i tråd med vår strategi, sier Barfod.

Med beliggenheten like ved E6, som er en av de viktigste transportkorridorene for innenrikslogistikk og forbindelse fra Norge til resten av Europa, ser PAI Dyrskueveien 13 som svært attraktiv for lagersøkende bedrifter i Stor-Oslo-regionen.

Bygget er leid ut til ledende aktører innen helse- og farmasøytisk industri; Pharmaq og OneMed Services AS.

Haavind har vært juridisk rådgiver for Pareto Alternative Investments i forbindelse med kjøpet, mens DLA Piper Norway og Malling & Co Corporate Real Estate har vært juridisk og finansiell rådgiver for Oslo Pensjonsforsikring som var selger av eiendommen.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch