EiendomsWatch

Astrup advarer Gram mot å glemme pressområdene i boligpolitikken

Den avgåtte kommunalministeren Nikolai Astrup håper etterfølgeren hans fra Senterpartiet husker å vie Oslo nok oppmerksomhet for å få opp tilbudssiden i boligmarkedet. – I distriktene er det den stikk motsatte utfordringen, sier Astrup.

SKIFTE: I høst skjedde denne nøkkeloverrekelsen i Kommunal- og moderniseringsdepartementet mellom avtroppende minister Nikolai Astrup (H) og påtroppende Bjørn Arild Gram (Sp). Til venstre står tidligere distrikts- og digitaliseringsminister Linda Hofstad Helleland. | Foto: Heiko Junge, NTB

Bjørn Arild Gram (Sp) tok over statsrådjobben til Nikolai Astrup (H) 14. oktober. Men vår nye kommunalminister blir allerede omtalt i positive ordelag fra sin politiske motstander.

– Når jeg først måtte forlate stolen så har jeg forhåpninger til Bjørn Arild Gram som kommunalminister. Han har vært veldig opptatt av digitalisering som KS-leder, og vi inngikk en samarbeidsavtale om innovasjon og bærekraft. Og det synes jeg lover godt, sier Astrup til EiendomsWatch.

Les hele artikkelen

Få 21 dagers fri tilgang.
Ingen kredittkort nødvendig.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Motta våre daglige nyhetsbrev
  • Full tilgang i vår app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få ubegrenset tilgang til EiendomsWatch for 1360 kr per kvartal.

Abonnér her

Få ubegrenset tilgang for deg og dine kolleger.

Start en gratis prøveperiode for bedriften i dag

Mer fra EiendomsWatch

Axa med storkjøp i logistikk

Den franske kapitalforvalteren Axa har kjøpt en portefølje av logistikkeiendommer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selgeren er NREP.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch