EiendomsWatch

Enda et kjøp fra Self Storage Group

Self Storage Group styrker sin nummer én-posisjon i Arendal kommune og Agder-regionen.

Foto: Self Storage Group

Self Storage Group ASA har inngått avtale om å kjøpe en eiendom i Molandsveien 339 i Arendal. Norge. Transaksjonen er på 7,1 millioner kroner. Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 850 kvadratmeter.

Anlegget er prosjektert til åpner i fjerde kvartal 2022 og vil bli drevet under merkevaren OK Minilager.

– Eiendommen ligger i Arendal, like ved E-18. Med dette satsingen vil vi styrke vår nummer én-posisjon i Arendal kommune og Agder-regionen. Dette oppkjøpet er i tråd med vår strategi om vekst i den egeneide porteføljen i utvalgte markeder, sier Fabian Søbak, administrerende direktør i Self Storage Group i en børsmelding.

Venter at veksten fortsetter

Finansdirektør Cecilie M. Brænd Hekneby i Self Storage Group uttalte nylig til EiendomsWatch at den organiske veksten i år er planlagt å være en utbygging på 12.000–14.000 utleibare kvadratmeter i 2021.

– Dette er en vekst vi også forventer i 2022. Vi ser nå at dette er en fornuftig vekst for oss, både av hensyn til hva vi kan utvikle med god kvalitet, samtidig som at veksten absorberes av markedet i en tilfredsstillende hastighet, sa hun.

– En viktig del av vår vekststrategi er å investere i egeneide eiendommer; eiendommer der vi både har eierskapet til tomt og bygg, sier Self Storage Group-toppen.

Over 100 anlegg

Self Storage Group drev ved utgangen av tredje kvartal 126 anlegg over hele Skandinavia med en et utleiebart areal på 165.300 kvadratmeter.

Self Storage Group: – Vi vurderer oppkjøpsmuligheter i hele Norden 

 

Mer fra EiendomsWatch

Bonava får bygge 600 boliger i Bergen

Et enstemmig bystyre i Bergen har vedtatt planen som gjør det mulig for Bonava å bygge Bergensmeieriet. Prosjektet omfatter nesten like mange boliger som kommunen godkjente de to foregående årene, ifølge Bonava.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch