EiendomsWatch

Enda et kjøp fra Self Storage Group

Self Storage Group styrker sin nummer én-posisjon i Arendal kommune og Agder-regionen.

Foto: Self Storage Group

Self Storage Group ASA har inngått avtale om å kjøpe en eiendom i Molandsveien 339 i Arendal. Norge. Transaksjonen er på 7,1 millioner kroner. Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 850 kvadratmeter.

Anlegget er prosjektert til åpner i fjerde kvartal 2022 og vil bli drevet under merkevaren OK Minilager.

– Eiendommen ligger i Arendal, like ved E-18. Med dette satsingen vil vi styrke vår nummer én-posisjon i Arendal kommune og Agder-regionen. Dette oppkjøpet er i tråd med vår strategi om vekst i den egeneide porteføljen i utvalgte markeder, sier Fabian Søbak, administrerende direktør i Self Storage Group i en børsmelding.

Venter at veksten fortsetter

Finansdirektør Cecilie M. Brænd Hekneby i Self Storage Group uttalte nylig til EiendomsWatch at den organiske veksten i år er planlagt å være en utbygging på 12.000–14.000 utleibare kvadratmeter i 2021.

– Dette er en vekst vi også forventer i 2022. Vi ser nå at dette er en fornuftig vekst for oss, både av hensyn til hva vi kan utvikle med god kvalitet, samtidig som at veksten absorberes av markedet i en tilfredsstillende hastighet, sa hun.

– En viktig del av vår vekststrategi er å investere i egeneide eiendommer; eiendommer der vi både har eierskapet til tomt og bygg, sier Self Storage Group-toppen.

Over 100 anlegg

Self Storage Group drev ved utgangen av tredje kvartal 126 anlegg over hele Skandinavia med en et utleiebart areal på 165.300 kvadratmeter.

Self Storage Group: – Vi vurderer oppkjøpsmuligheter i hele Norden 

 

Mer fra EiendomsWatch

Disse eiendomsaktørene har meldt flytting fra Norge i 2022

I løpet av året har flere milliardærer flyttet ut av Norge, og noen av de er knyttet til eiendomsbransjen. Minst tolv personer tilknyttet eiendomsbransjen har flyttet ut av Norge i løpet av 2022,. For de aller fleste er det Sveits som frister mest, men noen velger Italia som sitt nye bosted.

Les også

Relaterte

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch