EiendomsWatch

Femte oppkjøp på kort tid: Self Storage Group kjøper i Trondheim

Self Storage Group gjør sin femte eiendomsinvestering så langt i november.

KJØPER IGJEN: Self Storage Group-sjef Fabian Søbak gjør sitt femte oppkjøp av eiendom i november. | Foto: Self Storage Group

Self Storage Group skriver i en børsmelding at selskapet har inngått avtale om kjøp av en eiendom i Nordslettvegen 4 B i Trondheim. Transaksjonen har en verdi på 17 millioner kroner.

Eiendommen har et potensielt utleiebart areal på 1550 kvadratmeter. Anlegget skal etter planen åpne i andre kvartal 2023 og bil bli operert under merkevaren OK Minilager.

– Eiendommen ligger i Fossegrenda, like sør for Trondheim sentrum. Dette er en sentral beliggenhet, nær store bolig- og studentboliger i Trondheim. Med denne investeringen styrker SSG vår nummer én posisjon i Trondheim, Norges tredje største by, sier Fabian Søbak, administrerende direktør i Self Storage Group.

– Dette oppkjøpet er i tråd med vår strategi for å utvide vår selveide portefølje i utvalgte markeder. Det er en vekst etterspørsel etter våre tjenester, da urbanisering og mindre boarealer forårsaker et økende behov for eksterne lagringsløsninger, sier Søbak i børsmeldingen.

Tidligere i november har Self Storage Group kjøpte eiendommer i Vennesla, Sarpsborg, Vestby og Halden.

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch