Nordr-sjefen svært godt fornøyd med salgsstart i Bergen

Konstituert konsernsjef Pål Aglen i Nordr er svært stolt over Mølleneset-prosjektet. Nå rapporteres det om gode salgstall.
STOLT TOPPSJEF: Pål Aglen mener Mølleneset har mange kvaliteter. | Foto: Nordr
STOLT TOPPSJEF: Pål Aglen mener Mølleneset har mange kvaliteter. | Foto: Nordr

Ifølge Nordr har det vært knyttet stor spenning til salgsstarten på deres boligprosjekt Mølleneset i Bergen. Det endte med det selskapet karakteriserer som et svært godt salg på 54 enheter i prosjektet, der 40 av leilighetene ble solgt i lukkede budrunder.

Gjenværende leiligheter blir gjort tilgjengelig for markedet mandag. Totalt er det 67 leiligheter i prosjektet.

Mølleneset har vist seg å være et prosjekt av stor interesse og hadde over 4000 interessenter allerede før salgsstart.

– Det har vært mye spenning knyttet til salgsstarten av Mølleneset. Vi har hatt stor interesse for dette prosjektet siden oppstart i 2018. Vi er derfor svært fornøyde med utfallet av salgsstarten, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen i en pressemelding.

Fra industri til boliger

Planene for Mølleneset omfatter tre boligblokker, inkludert et mindre næringslokale. I tillegg vil prosjektet være i gang- og sykkelavstand til mange tusen arbeidsplasser i sentrum.

Mølleneset er en del av en bydel i vekst, i det som tidligere var et industriområde, men som nå er et område med et urbant bymiljø. Det vil komme ett nytt bybanestopp like ved. I tillegg skal det bygges en ny bystrand i nærheten.

Stolt Nordr-sjef

– Mølleneset er et prosjekt vi er svært stolte av. Prosjektet har både svært gode arkitektoniske kvaliteter hvor vi også har fokusert på å gi leilighetene gode sol og utsiktsforhold. Her får du et nybygg i sentrum med sjøutsikt, noe som er sjeldent og har skapt etterspørsel i markedet, sier Aglen.

Rekordinteresse

I høst, kort tid før politisk behandling av boligtomtene på Mølleneset, kunne Aglen fortelle at han aldri har opplevd maken til interesse for et boligprosjekt.

POPULÆRT: Allerede før prosjektet var ferdig regulert hadde over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene. | Foto: Nordr
POPULÆRT: Allerede før prosjektet var ferdig regulert hadde over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene. | Foto: Nordr
Tidligere i januar meldte Consto Bergen at de hadde inngått avtale med Nordr Bergen om byggingen av de 67 nye leilighetene.

 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også