EiendomsWatch

Nordr-sjefen svært godt fornøyd med salgsstart i Bergen

Konstituert konsernsjef Pål Aglen i Nordr er svært stolt over Mølleneset-prosjektet. Nå rapporteres det om gode salgstall.

STOLT TOPPSJEF: Pål Aglen mener Mølleneset har mange kvaliteter. | Foto: Nordr

Ifølge Nordr har det vært knyttet stor spenning til salgsstarten på deres boligprosjekt Mølleneset i Bergen. Det endte med det selskapet karakteriserer som et svært godt salg på 54 enheter i prosjektet, der 40 av leilighetene ble solgt i lukkede budrunder.

Gjenværende leiligheter blir gjort tilgjengelig for markedet mandag. Totalt er det 67 leiligheter i prosjektet.

Mølleneset har vist seg å være et prosjekt av stor interesse og hadde over 4000 interessenter allerede før salgsstart.

– Det har vært mye spenning knyttet til salgsstarten av Mølleneset. Vi har hatt stor interesse for dette prosjektet siden oppstart i 2018. Vi er derfor svært fornøyde med utfallet av salgsstarten, sier konstituert konsernsjef Pål Aglen i en pressemelding.

Fra industri til boliger

Planene for Mølleneset omfatter tre boligblokker, inkludert et mindre næringslokale. I tillegg vil prosjektet være i gang- og sykkelavstand til mange tusen arbeidsplasser i sentrum.

Mølleneset er en del av en bydel i vekst, i det som tidligere var et industriområde, men som nå er et område med et urbant bymiljø. Det vil komme ett nytt bybanestopp like ved. I tillegg skal det bygges en ny bystrand i nærheten.

Stolt Nordr-sjef

– Mølleneset er et prosjekt vi er svært stolte av. Prosjektet har både svært gode arkitektoniske kvaliteter hvor vi også har fokusert på å gi leilighetene gode sol og utsiktsforhold. Her får du et nybygg i sentrum med sjøutsikt, noe som er sjeldent og har skapt etterspørsel i markedet, sier Aglen.

Rekordinteresse

I høst, kort tid før politisk behandling av boligtomtene på Mølleneset, kunne Aglen fortelle at han aldri har opplevd maken til interesse for et boligprosjekt.

POPULÆRT: Allerede før prosjektet var ferdig regulert hadde over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene. | Foto: Nordr
POPULÆRT: Allerede før prosjektet var ferdig regulert hadde over 2.000 personer meldt sin interesse for de nye boligene. | Foto: Nordr
Tidligere i januar meldte Consto Bergen at de hadde inngått avtale med Nordr Bergen om byggingen av de 67 nye leilighetene.

 

Mer fra EiendomsWatch

Les også

Relaterte

Siste nytt

Siste nytt fra FinansWatch

Siste nytt fra AdvokatWatch