Utviklingsdirektøren i Solon slutter: «Jeg går videre til noe nytt og spennende»

Tom Andre Svenning-Gultvedt forlater Solon Eiendom etter nesten 12 år i selskapet.
STOPP: Etter nesten 12 år tar Tom Andre Svenning-Gultvedt steget ut av Solon, i likhet med toppsjefen og finansdirektøren i selskapet som er kjøpt opp av SBB og Obos. | Foto: Solon
STOPP: Etter nesten 12 år tar Tom Andre Svenning-Gultvedt steget ut av Solon, i likhet med toppsjefen og finansdirektøren i selskapet som er kjøpt opp av SBB og Obos. | Foto: Solon

– Etter 11 år og 11 måneder i Solon er det over. Jeg går videre til noe nytt og spennende. Hva det blir til er ikke endelig avklart, men moro kommer det til å bli, skriver avtroppende utviklingsdirektør Svenning-Gultvedt i et innlegg på sin LinkedIn-side.

April 2010 startet Tom Andre Svenning-Gultvedt karrieren sin i Solon Eiendom. Selskapet har blitt kjøpt opp av SBB og Obos.

– Da jeg som første ansatt begynte i Solon våren 2010, besto selskapets portefølje av noen få enheter i tomtebanken. I dag er Solon en av Norges største boligutviklere. Sammen med fantastiske venner og kolleger har jeg vært med på mye spennende, og vi har bygget noen skikkelig flotte ting. Det er vanskelig å velge favoritter, men hvis jeg absolutt må så er det nok Bygdøynes, Ullevål Tårn og Magasinparken jeg er stoltest av, skriver han.

Med utviklingsdirektøren på vei ut har dermed tre av fire i toppledelsen til Solon valgt å slutte siden oppkjøpet til SBB og Obos ble kjent.

Nyheten om at Andreas Martinussen slutter som sjef for Solon Eiendom for å lede Nordr kom 20. januar. I starten av februar ble det kjent at finansdirektør Finn Øistein Nordam også forlater selskapet.

– Vi har alltid strukket oss litt ekstra langt i Solon, og det er jeg sikker på at gjengen jeg nå forlater vil fortsette å gjøre. Takk for meg, Solon. Vi sees snart igjen!, skriver Svenning-Gultvedt.

Han har i innlegget sitt lagt ut et bilde av ham og Tore Aksel Voldberg på snøskutertur på Svalbard.

– Det er to personer jeg skylder en særlig takk: Tore Aksel Voldberg og Simen Thorsen. Uten dem ville det ikke vært noe Solon-eventyr på noen av oss. Takk for at dere hele veien har heiet på meg!

Få daglige oppdateringer fra EiendomsWatch – meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også