CoOwner og Barlindhaug Eiendom inngår samarbeid

Det nye samarbeidet har som hovedmål å gjøre boligmarkedet mer tilgjengelig for flere.
SAMARBEIDER MED COOWNER: Markedssjef Ann Margareth W. Hutchinson fra Barlindhaug Eiendom | Foto: Barlindhaug Eiendom.
SAMARBEIDER MED COOWNER: Markedssjef Ann Margareth W. Hutchinson fra Barlindhaug Eiendom | Foto: Barlindhaug Eiendom.

De to eiendomsaktørene CoOwner og Barlindhaug Eiendom skal samarbeide. Hovedformålet med samarbeidet er å gi flere muligheten til å delta i boligmarkedet på en trygg og forutsigbar måte. 

«Dette er spesielt viktig i lys av den pågående prisveksten på boliger og økende krav til egenkapital, som har gjort det utfordrende for mange å realisere drømmen om egen bolig», skriver Barlindhaug Eiendom i en pressemelding. 

Den kraftige økningen i boligpriser og leiepriser har skapt en økonomisk barriere for mange som ønsker å komme inn i boligmarkedet.

CoOwner har som visjon å bekjempe økonomisk og sosial ulikhet ved å hjelpe flere mennesker med å eie sitt eget hjem. Selskapet har allerede hatt suksess med DelEie-modellen, som gir muligheten til å dele eierskapet til en bolig. 

DelEie-modellen er ikke begrenset til førstegangskjøpere; den kan benyttes av enkeltpersoner i alle livsfaser. 

Målet er «å gjøre boligdrømmer til virkelighet for en større del av befolkningen gjennom en enkel og trygg modell», fremgår det av meldingen.

– Dette partnerskapet med Barlindhaug Eiendom er et spennende skritt mot å oppnå dette målet og gir håp til de som tidligere har følt at boligmarkedet var utilgjengelig, sier CoOwner-partner Odd Egil Flokketveit. 

Markedssjef Ann Margareth W. Hutchinson fra Barlindhaug Eiendom peker på den tilsynelatende utilgjengeligheten i dagens boligmarked og hvordan DelEie-modellen gir en reell mulighet til å overvinne de økonomiske utfordringene. 

– Det er dessverre flertallet som ikke har nok egenkapital. DelEie åpner døren til enda flere, og dette partnerskapet gir muligheten til å komme inn i boligmarkedet, sier hun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også