Trond Petter Robertsen tar over lederskapet i Barlindhaug Eiendom

Etter nyttår går administrerende direktør Jens Arne Johnsen av med pensjon i Tromsø-selskapet Barlindhaug. Nå er etterfølgeren klar.
OVERTAR: Trond Petter Robertsen overtar som direktør i Barlindhaug EIendom fra nyttår. | Foto: Barlindhaug Eiendom
OVERTAR: Trond Petter Robertsen overtar som direktør i Barlindhaug EIendom fra nyttår. | Foto: Barlindhaug Eiendom

Trond Petter Robertsen (49) er ansatt som ny administrerende direktør i Barlindhaug Eiendom. Robertsen tiltrer stillingen over nyttår. Han tar over etter Jens Arne Johnsen,som går av med pensjon, melder selskapet i en pressemelding fredag formiddag.

Lang erfaring

Robertsen er i dag prosjektsjef og styremedlem i samme selskap. Han har vært i Barlindhaug siden 2009, men har erfaring fra NCC Bolig, OVF og Bærum kommune.

– Jeg er ydmyk og takknemlig for tilliten jeg har fått. Medarbeiderne i Barlindhaug Eiendomhar bred kompetanse, er offensive og klare for å bygge flere gode bomiljøer. Det blir englede å lede denne gjengen, sier Trond Petter Robertsen.

Styreleder Kent-Inge Holst i Barlindhaug Eiendom forteller at Robertsen har bygget seg opp solid erfaring gjennom mange år i bransjen.

– Robertsen har solid erfaring fra Barlindhaug Eiendom. Han har hatt ansvaret for gjennomføring av store prosjekt, som BatteriParken i Hammerfest og Bjerkaker Sjøpark i Tromsø, samt utvikling av prosjekter på Østlandet, sier Kent-Helge Holst.

Gründer

Han takker samtidig Jens Arne Johnsen for jobben han har gjort med å bygge opp Barlindhaug Eiendom til å bli en nasjonal boligutvikler.

Johnsen er gründeren bak Barlindhaug Eiendom, som ble etablert i 1993. I starten konsentrerte selskapet seg om eiendomsutvikling i Tromsø. Eiendomsselskapet utvidet ganske raskt og har i dag prosjekter i de fleste store byene i Norge. Selskapet harhovedkontor i Tromsø, og avdelingskontorer i Trondheim, Bergen og på Østlandet.

Merker en tydelig nedgang i handelen i Oslo sentrum

Construction City velger Onepark – som flytter hovedkontoret dit

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også