Askeladden-bedriften &Hamlet inngår samarbeid med Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen

Drøyt ett år gamle &Hamlet tilbyr deleie av fritidsboliger. Etter samarbeidet med Turufjell AS er selskapet etablert på åtte destinasjoner i Norge, Spania og Frankrike.
HÅP: Kristian Ellertsen i &Hamlet sier han håper dette er starten på et «større samarbeid» med Fredensborg Fritid. | Foto: &Hamlet
HÅP: Kristian Ellertsen i &Hamlet sier han håper dette er starten på et «større samarbeid» med Fredensborg Fritid. | Foto: &Hamlet

&Hamlet har nylig inngått et samarbeid med Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen gjennom Turufjell AS, opplyser selskapene i en felles pressemelding.

Flere eierskap

Askeladden-bedriftens forretningsidé er å bedre utnyttelsen av fritidsboliger som står tomme store deler av året, gjennom «flere eierskap».

– Dette er i tråd med våre verdier og en del av vår bærekraftstrategi. Vi har et mål om å kunne realisere fritidsboligdrømmen for flest mulig, med stort fokus på fornuftig arealforvaltning. Delingsøkonomi er et riktig og viktig virkemiddel i den sammenheng. &Hamlet er et veldig spennende selskap som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med, sier daglig leder Martine Vee i Turufjell AS.

Det er Fredensborg Fritid og Olav Thon-gruppen som står bak selskapet som utvikler fjelldestinasjonen på Flå.

Felles kontroll

«I praksis betyr løsningen til &Hamlet at en fritidsbolig deles opp i åtte eierandeler. Personer kan kjøpe opp til fire andeler i hvert prosjekt og disposisjonstiden regnes ut fra eierskapsandelen», heter det i pressemeldingen. 

Bruken styres gjennom &Hamlets egenutviklede app.

«&Hamlet tar seg av vedlikehold og rengjøring, og hver deleier står fritt til å selge sin andel når de ønsker; på samme måte som om man eier hele fritidsboligen».

Starten på et større samarbeid

– Vi har håndplukket prosjekter som passer vår profil, og per i dag tilbyr vi fritidsboliger på blant annet Turufjell, Geilo, Kvitfjell og Voss, samt flere gode prosjekter på Costa Del Sol i Spania og i Provence i Frankrike, sier administrerende direktør og medgrunnlegger av &Hamlet, Kristian Ellertsen.

– Vi håper også at dette er starten på et større samarbeid med Fredensborg Fritid som er etablert på mange interessante destinasjoner rundt om i Norge, sier han.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også