Nytt boligprosjekt for Skanska i Stavanger: – Det er et viktig satsningsområde

Skanska skal bygge 40 leiligheter i boligprosjektet Innseilingå Fjordlys i Stavanger for Kalhammaren Boligutvikling. 
Jone Klingsheim (tv) er regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet. Her sammen med daglig leder i Kalhammaren Boligutvikling, Grethe Henriksen. | Foto: Skanska
Jone Klingsheim (tv) er regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet. Her sammen med daglig leder i Kalhammaren Boligutvikling, Grethe Henriksen. | Foto: Skanska

Kontrakten gjennomføres som en totalentreprise og har en verdi på cirka 130 millioner kroner.

– Stavanger og omegn er et viktig satsningsområde for Skanska, hvor vi har bygget opp en god portefølje med spennende prosjekter som bidrar til å utvikle regionen. Ett av disse prosjektene er Innseilingå, hvor vi i flere år har vært involvert i utviklingen og byggingen av de ulike byggetrinnene. Vi er stolte over at Kalhammaren Boligutvikling ønsker at vi i Skanska skal fortsette byggingen av dette fantastiske boligprosjektet, sier Jone Klingsheim, regiondirektør i Rogaland og Agder for Skanskas byggvirksomhet i en pressemelding. 

Fem boligblokker

Sammen med Kallhammaren Boligutvikling har Skanska utviklet Innseilingå. I de tidligere byggetrinnene 1-3 er det bygget fem boligblokker med til sammen 116 leiligheter. 

– Vi har hatt en ambisiøs byggherre som har utfordret oss gjennom hele prosessen. Som totalentreprenør har vi vært opptatt av gode løsninger og planer. Samarbeidet med byggherren, rådgivere og arkitekten har vært meget godt, og det er en viktig suksessfaktor til at vi har lykkes med dette prosjektet, sier markedssjef for Skanskas byggvirksomhet i Rogaland, Anders Gundersen.

Bygget består av seks etasjer med 40 leiligheter, hvor leilighetene spenner i fra 46 kvadratmeter og helt opp til 142 kvadratmeter. 

Parkanlegg

Første etasje inneholder selskapslokale, sportsboder og parkeringsanlegg, de øvrige fem etasjene består av leiligheter. 

Over parkeringsanlegget vil det bli opparbeidet et tparkanlegg. Videre vil prosjektet bli levert med felles takterrasse.

Fjordlys er det siste av seks bygg som til sammen utgjør Innseilingå. Byggingen forventes å starte i kvartal 4 og ferdigstilles sommeren 2026

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Les også